Yardım 13500 Liraya s22 alınır mı? Değer mi?

Oriencc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
340
13500 liraya S22 buldum şuanda oturduğum ilde sorunsuz en uygun sizce bu fiyattan alınır mı?
Alınmaz diyorsanız 10000 liraya S21 fe var fe olduğu için tercih etmek istemiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz?

Temizse alınır neden alınmasın. Almadan önce alacağın kişiye rica et 1 gün önceden şarjını fullesin ve telefonu sürekli kullansın senin yanına %20 şarjla falan gelsin oradaki ekran açık kalma süresine bekleme süresine falan dikkat et.

Temizse alınır neden alınmasın. Almadan önce alacağın kişiye rica et 1 gün önceden şarjını fullesin ve telefonu sürekli kullansın senin yanına %20 şarjla falan gelsin oradaki ekran açık kalma süresine bekleme süresine falan dikkat et.
telefoncudan alacağım açıklamada yazdığına göre her şeyi orjinal ve kasası çok temizmiş beyaz renk hoşuma gitti

13500 liraya S22 buldum şuanda oturduğum ilde sorunsuz en uygun sizce bu fiyattan alınır mı?
Alınmaz diyorsanız 10000 liraya S21 fe var fe olduğu için tercih etmek istemiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz?
Tamir görmemiş ise ve temiz ise dediğin gibi al.

s22 lerde ısınma sorunu var diyorlardı hocam kronik sorunlarını araştırın öyle alın. s21 fe hiç bulaşmayın

s22 lerde ısınma sorunu var diyorlardı hocam kronik sorunlarını araştırın öyle alın. s21 fe hiç bulaşmayın
Hocam s21 s22 s23 ufak kasaların hepsinde ısınma var. Ufak kasa olduğu için çok çabuk ısınıyor. Benim s21 fena yanıyor :D

Net değer iyi fiyat bence temizse.

Bataryası biraz zayıf ona göre. Aktif kullanıcıysan üzer.

Telefonu aldım S20 Plus'tan geçtim kamerası beni hiç tatmin etmedi hatta S20 Plus'tan kötü gibi geldi ama bu fiyat için iyi idare eder.

Geri