hocam sistemi yeni topladimmerhaba aynı işlemciyi kullanıyorum boşta 30 32 derece oyunlarda 65i gördü maksimum şu ana kadar h150 var bende de macun değiştirme vaktiniz gelmiş olabilir radyatör fanları ters olabilir kasadaki fanlarınızı kontrol edin bir çok sebebi olabilir aslında
belirtmemişsin hocam müneccim değilim sonuçta değil mihocam sistemi yeni topladim
kasa mesh ama dediklerinizi bir kontrol edicem teşekkür ederim hocamkasanızın hava alma kapasitesi yetersiz olabilir, genelde kasa güzel görünsün diye her yerini cam yapıyorlar kasanın içerisinde hava alacak bir yer olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
belirtmemişsin hocam müneccim değilim sonuçta değil mi
cougar mx 660kasa ne?
hocam sistemi ben kurmadım büyük ihtimal sıvı soğutmanın uaninda gelen macun kullanılmıştırtermal macun sürmeden mi verdiler o kadar sıcak olması normal değil pardon sen toplamışsın sistemi
termal macun ne kullandın
duvara cok yakın kasa 4 5 parmak varbu arada bazen soğutucunun üzerindeki macun çok kuru oluyor bu da ısınması için bir sebep kasanın egzoz fanı duvara çok yakınsa sıcak havayı rahat veremiyorsa bu da bir sebep
ama ekran karti 63 dereceyi geçmiyor onuda etkilemez mibu arada bazen soğutucunun üzerindeki macun çok kuru oluyor bu da ısınması için bir sebep kasanın egzoz fanı duvara çok yakınsa sıcak havayı rahat veremiyorsa bu da bir sebep
tabii ki etkiler sen biostaki değeri incele eğer gözle görülür bir artış olursa macundur diye tahmin ediyorum. çünkü abdullahın da bir videosunda soğutucunun üzerindeki macun çok kuruyduduvara cok yakın kasa 4 5 parmak var
ama ekran karti 63 dereceyi geçmiyor onuda etkilemez mi