Benim laptobumu vereyim kardeşime rtx2070 MSI ejderhalı falan ışıklı mışıklıMerhabalar arkadaşlar, 14.000TL bandına bir gaming laptop istiyorum. Sistem toplasana gibi yorumları siz yapmadan söyleyeyim, okulum sebebiyle dizüstü almam benim için daha iyi. İstediğim sistem özelliklerini belirteyim:
-En az 1TB depolama alanı(512 GB'ın işimi göreceğini düşünmüyorum çünkü oyun dışı her alanda da kullanacağım.)
-144Hz Ekran tazeleme oranı
-16 GB Ram
-10. Nesil işlemci
-RTX 2060 Ekran kartı. (1660 TI olan güzel sistemler var ama uzun vadede geri kalacağını düşünüyorum)
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler![]()
Tuf benim de dikkatimi çekti, özellikler ve fiyat gayet makul benceBu cihazıda inceleyebilirsin isteklerini karşılıyor. Yeni nesil işlemcisi ve rtx 3060 lı sistem
![]()
Asus Tuf Gaming FX506HM-HN061 i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming FX506HM-HN061 i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Tuf Gaming FX506HM-HN061 i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Gerçekten fiyatına göre donanımı çok uygun. Siteyi daha önce hiç duymadım güvenilir midir acaba? Bir de asus TUF serisi hakkında bilgim yok ama yarı yolda bırakmaz diye düşünüyorum ya asus en nihayetinde.Bu cihazıda inceleyebilirsin isteklerini karşılıyor. Yeni nesil işlemcisi ve rtx 3060 lı sistem
![]()
Asus Tuf Gaming FX506HM-HN061 i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming FX506HM-HN061 i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Tuf Gaming FX506HM-HN061 i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Teklifin için teşekkür ederim ama sıfır bir cihaz almayı düşünüyorum dostumBenim laptobumu vereyim kardeşime rtx2070 MSI ejderhalı falan ışıklı mışıklı
Fiyatı özelden konuşabiliriz.Sorularınıda sorabilirsin.
TUF kalitesiz mi cidden ya? İsteklerimi gayet karşıladığını görünce sevinmiştim açıkcası xd mux dediğiniz nedir acaba. Bu gidişle predator'u alacağım gibi zatenGF kalitesiz, TUF kalitesiz, Nitro kalitesiz. Fenix'in alınabiliriği var, o da çift kanal olmalı ama. Depolama bu kadar önemli mi? Sonradan yukseltseniz olmaz mı?
Taş gibi laptop. MUX yok ama. Tek kanal RAM ile gelirse ileride RAM + depolama yükseltirsiniz.![]()
ACER Predator Helios 300 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX 3060 6 GB 144 Hz 15.6 FHD Linux NH.QAUEY.003 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ACER Predator Helios 300 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX 3060 6 GB 144 Hz 15.6 FHD Linux NH.QAUEY.003 fiyatlarını Akakçe ile takip et! ACER Predator Helios 300 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD RTX 3060 6 GB 144 Hz 15.6 FHD Linux NH.QAUEY.003 özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Monster fiyatına göre güzel donanım sunsa da sürpriz yumurta gibi ne çıkacağı belli olmuyor. Kasaları da dandikmiş anladığım kadarıyla. Monster veya casper para vermeyeceğim 2 marka sanırım...Tulpar T7 V20.3.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V20.3.3 17,3" Gaming Laptop, GeForce RTX 3060 ekran kartı ile canavarın gücünü zirveye taşıyor. En yeni oyunları akıcı biçimde oynayın!www.monsternotebook.com.tr
Şu fiyata böyle özellikli başka bir cihaz bulamayacağın garanti. Tercihini yapmadan önce muhakkak buraya bir göz atmalısın![]()
Bu forumda rehberini bulamadım:TUF kalitesiz mi cidden ya? İsteklerimi gayet karşıladıpını görünce sevinmiştim açıkcası xd mux dediğiniz nedir acsba. Bu gidişle predator'u alacapım gibi zaten
Bu arada amd ryzen konusunda pek bilgili değilim ama amd ryzen, 7'li cihazlar alınır mı sence, iyi bir işlemci mi yani? Hep intel cihazlara bakıyordum da ondan sorayım dedim.Bu forumda rehberini bulamadım:
Rehber: Laptoplarda MUX Switch Nedir? Ne işe yarar?
MUX'un ne olduğunu daha önce attığım mesajlar ile anlatmıştım. Şimdi ise biraz daha derine ineceğim ve değerler ile anlatacağım. Başlamadan önce bilmemiz gereken bazı kelimeler var. iGPU: İşlemcinin üzerinde bulunan ekran kartı. dGPU: Laptopun içinde bulunan harici ekran kartı...www.technopat.net
TUF, Nitro, GF, IdeaPad, Pavilion serileri giriş seviyesi. Kalite aranıyorsa GL, GP, GE, Omen, Rog, Legion 5, Legion 5 Pro, Legion 7, Predator Helios ve Predator Triton gibi serilere yönelinmeli.
Rog serisi laptoplar dikkatimi çekti de onu da şimdi fark ettim aradığım fiyat bandındaki cihazların hepsi 1650-1660 ekran kartına sahip...Alınır ancak Ryzen işlemci olunca laptoptaki diğer özellikleri görmezden gelmemeli. Düşündüğünüz cihaz nedir?
Onlar biraz depolama falan artırıp fiyatı çoğaltmışlar, eski nesildirler zaten. 3050Ti Rog da vardı sanırım. Ancak bu bütçede Helios daha mantıklı olur bence. Yurt dışı olur derseniz bir göz atabilirim.Rog serisi laptoplar dikkatimi çekti de onu da şimdi fark ettim aradığım fiyat bandındaki cihazların hepsi 1650-1660 ekran kartına sahip...