Neler Yeni

14.000TL Gaming Laptop Önerisi

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
O fiyatlara 2. el güzel laptopta bulabilirsiniz.Sahibindene bir göz atmanızı öneririm.

capoonnn

80+
Bu cihazıda inceleyebilirsin isteklerini karşılıyor. Yeni nesil işlemcisi ve rtx 3060 lı sistem

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Merhabalar arkadaşlar, 14.000TL bandına bir gaming laptop istiyorum. Sistem toplasana gibi yorumları siz yapmadan söyleyeyim, okulum sebebiyle dizüstü almam benim için daha iyi. İstediğim sistem özelliklerini belirteyim:

-En az 1TB depolama alanı(512 GB'ın işimi göreceğini düşünmüyorum çünkü oyun dışı her alanda da kullanacağım.)
-144Hz Ekran tazeleme oranı
-16 GB Ram
-10. Nesil işlemci
-RTX 2060 Ekran kartı. (1660 TI olan güzel sistemler var ama uzun vadede geri kalacağını düşünüyorum)

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler :)
Benim laptobumu vereyim kardeşime rtx2070 MSI ejderhalı falan ışıklı mışıklı :D
Fiyatı özelden konuşabiliriz.Sorularınıda sorabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ferhat kurtaran
Bu cihazıda inceleyebilirsin isteklerini karşılıyor. Yeni nesil işlemcisi ve rtx 3060 lı sistem

Tuf benim de dikkatimi çekti, özellikler ve fiyat gayet makul bence

GM Akuma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Burak

Gerçekten fiyatına göre donanımı çok uygun. Siteyi daha önce hiç duymadım güvenilir midir acaba? Bir de asus TUF serisi hakkında bilgim yok ama yarı yolda bırakmaz diye düşünüyorum ya asus en nihayetinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim laptobumu vereyim kardeşime rtx2070 MSI ejderhalı falan ışıklı mışıklı :D
Fiyatı özelden konuşabiliriz.Sorularınıda sorabilirsin.
Teklifin için teşekkür ederim ama sıfır bir cihaz almayı düşünüyorum dostum 😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
GF kalitesiz, TUF kalitesiz, Nitro kalitesiz. Fenix'in alınabiliriği var, o da çift kanal olmalı ama. Depolama bu kadar önemli mi? Sonradan yukseltseniz olmaz mı?
Taş gibi laptop. MUX yok ama. Tek kanal RAM ile gelirse ileride RAM + depolama yükseltirsiniz.

GM Akuma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Burak
GF kalitesiz, TUF kalitesiz, Nitro kalitesiz. Fenix'in alınabiliriği var, o da çift kanal olmalı ama. Depolama bu kadar önemli mi? Sonradan yukseltseniz olmaz mı?
Taş gibi laptop. MUX yok ama. Tek kanal RAM ile gelirse ileride RAM + depolama yükseltirsiniz.
TUF kalitesiz mi cidden ya? İsteklerimi gayet karşıladığını görünce sevinmiştim açıkcası xd mux dediğiniz nedir acaba. Bu gidişle predator'u alacağım gibi zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu fiyata böyle özellikli başka bir cihaz bulamayacağın garanti. Tercihini yapmadan önce muhakkak buraya bir göz atmalısın :)
Monster fiyatına göre güzel donanım sunsa da sürpriz yumurta gibi ne çıkacağı belli olmuyor. Kasaları da dandikmiş anladığım kadarıyla. Monster veya casper para vermeyeceğim 2 marka sanırım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
TUF kalitesiz mi cidden ya? İsteklerimi gayet karşıladıpını görünce sevinmiştim açıkcası xd mux dediğiniz nedir acsba. Bu gidişle predator'u alacapım gibi zaten
Bu forumda rehberini bulamadım:

TUF, Nitro, GF, IdeaPad, Pavilion serileri giriş seviyesi. Kalite aranıyorsa GL, GP, GE, Omen, Rog, Legion 5, Legion 5 Pro, Legion 7, Predator Helios ve Predator Triton gibi serilere yönelinmeli.

GM Akuma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Burak
Bu forumda rehberini bulamadım:

TUF, Nitro, GF, IdeaPad, Pavilion serileri giriş seviyesi. Kalite aranıyorsa GL, GP, GE, Omen, Rog, Legion 5, Legion 5 Pro, Legion 7, Predator Helios ve Predator Triton gibi serilere yönelinmeli.
Bu arada amd ryzen konusunda pek bilgili değilim ama amd ryzen, 7'li cihazlar alınır mı sence, iyi bir işlemci mi yani? Hep intel cihazlara bakıyordum da ondan sorayım dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Alınır ancak Ryzen işlemci olunca laptoptaki diğer özellikleri görmezden gelmemeli. Düşündüğünüz cihaz nedir?

GM Akuma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Burak
Alınır ancak Ryzen işlemci olunca laptoptaki diğer özellikleri görmezden gelmemeli. Düşündüğünüz cihaz nedir?
Rog serisi laptoplar dikkatimi çekti de onu da şimdi fark ettim aradığım fiyat bandındaki cihazların hepsi 1650-1660 ekran kartına sahip...

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Rog serisi laptoplar dikkatimi çekti de onu da şimdi fark ettim aradığım fiyat bandındaki cihazların hepsi 1650-1660 ekran kartına sahip...
Onlar biraz depolama falan artırıp fiyatı çoğaltmışlar, eski nesildirler zaten. 3050Ti Rog da vardı sanırım. Ancak bu bütçede Helios daha mantıklı olur bence. Yurt dışı olur derseniz bir göz atabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,314
Üyeler
168,923
Son üye
wicalen
Top Bottom