tyuno
80+
- Reaksiyon skoru
- 246
Fiyonk Kuyumculuk 14 Ayar Altın Doch Bileklik 4.75 mm
sepette 1500 tl kuponu aktif edin son 6 ayın en düşüğü
katılıyorum ama yine de paylaştım22 ayar bununla aynı yani 4 gramı aynı paraya alabilirsiniz. Burma olarak. Bunu bozmaya gitsen 3-5 et döner parası verirler. ( gerçi millet benim gibi bakmıyor olayada genede bilginiz olsun çok pahalı)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ancak kira vermeden babasının evinde rahat yaşıyan gençler alabilir
Kuyumcuda 18-20 bin, yatırım için alınmaz.Fiyonk Kuyumculuk 14 Ayar Altın Doch Bileklik 4.75 mm
altın 8binlere giderken mavi tikli hesaplar "bu bileziği taksitli aldım ödemesi bir sonraki ay ve +3 taksit bedava para dağıtıyorlar koşun" diye paylaşım yapıyordu o geldi aklımaPiyasanın zirvesinde şuan. Altın yatırım amacı değildir altın son 50 yılın neredeyse en pahalı seviyelerinde. Değerinin epey üstünde fiyatlanıyor yatırım yapıcam diye altın alırsanız 5 kuruş kazanamazsınız.
altın türk milletine atılmış en büyük kazıklardan birialtın 8binlere giderken mavi tikli hesaplar "bu bileziği taksitli aldım ödemesi bir sonraki ay ve +3 taksit bedava para dağıtıyorlar koşun" diye paylaşım yapıyordu o geldi aklıma
Ne kazığı 9 yıl yataydayken almak aklına gelmeyip 3 4x katlayinca tepeden alanlara şemsiye formasyonu açtılar yoksa Türk milleti zaten TL durmaksizin değer kaybettiğinden ve altını güvenli liman olarak gördüğünden surekli altın biriktirir devlet bile bu konuda konuşuyor eskiden alan adam hala kardaaltın türk milletine atılmış en büyük kazıklardan biri
tamam da altın bi yatırım aracı değil ki? değerlenme sebebi piyasanın oynaklığı. amerikanın faiz kararıyla çaat diye düşer. altın yatırım olarak değil güvenli liman olarak kullanılır bence. 3 4 kat neden katlanmış tarihte hangi zamanlar katlanmışNe kazığı 9 yıl yataydayken almak aklına gelmeyip 3 4x katlayinca tepeden alanlara şemsiye formasyonu açtılar yoksa Türk milleti zaten altın biriktirir eskiden alan adam hala 3x aldı![]()
Veledden yatırım tavsiyesi alırsan max bu bilgileri edinirsin.Alıntıyı görüntüle
Değerinin epey üstünde fiyatlanıyor yatırım yapıcam diye altın alırsanız 5 kuruş kazanamazsınız.