14 Ayar Bileklik 24k

1783414242949.webp

Piyasanın zirvesinde şuan. Altın yatırım aracı değildir altın son 50 yılın neredeyse en pahalı seviyelerinde. Değerinin epey üstünde fiyatlanıyor yatırım yapıcam diye altın alırsanız 5 kuruş kazanamazsınız.

22 ayar bununla aynı yani 4 gramı aynı paraya alabilirsiniz. Burma olarak. Bunu bozmaya gitsen 3-5 et döner parası verirler. ( gerçi millet benim gibi bakmıyor olayada genede bilginiz olsun çok pahalı)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ancak kira vermeden babasının evinde rahat yaşıyan gençler alabilir

10k dan fazla işçilik ücreti var 🫣

22 ayar bununla aynı yani 4 gramı aynı paraya alabilirsiniz. Burma olarak. Bunu bozmaya gitsen 3-5 et döner parası verirler. ( gerçi millet benim gibi bakmıyor olayada genede bilginiz olsun çok pahalı)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ancak kira vermeden babasının evinde rahat yaşıyan gençler alabilir
katılıyorum ama yine de paylaştım

Piyasanın zirvesinde şuan. Altın yatırım amacı değildir altın son 50 yılın neredeyse en pahalı seviyelerinde. Değerinin epey üstünde fiyatlanıyor yatırım yapıcam diye altın alırsanız 5 kuruş kazanamazsınız.

14 ayar alınmaz yatırım için düşünen varsa 22 ayar alması lazım.

Piyasanın zirvesinde şuan. Altın yatırım amacı değildir altın son 50 yılın neredeyse en pahalı seviyelerinde. Değerinin epey üstünde fiyatlanıyor yatırım yapıcam diye altın alırsanız 5 kuruş kazanamazsınız.
altın 8binlere giderken mavi tikli hesaplar "bu bileziği taksitli aldım ödemesi bir sonraki ay ve +3 taksit bedava para dağıtıyorlar koşun" diye paylaşım yapıyordu o geldi aklıma

altın türk milletine atılmış en büyük kazıklardan biri
Ne kazığı 9 yıl yataydayken almak aklına gelmeyip 3 4x katlayinca tepeden alanlara şemsiye formasyonu açtılar yoksa Türk milleti zaten TL durmaksizin değer kaybettiğinden ve altını güvenli liman olarak gördüğünden surekli altın biriktirir devlet bile bu konuda konuşuyor eskiden alan adam hala karda :D

Son düzenleme:
Ne kazığı 9 yıl yataydayken almak aklına gelmeyip 3 4x katlayinca tepeden alanlara şemsiye formasyonu açtılar yoksa Türk milleti zaten altın biriktirir eskiden alan adam hala 3x aldı :D
tamam da altın bi yatırım aracı değil ki? değerlenme sebebi piyasanın oynaklığı. amerikanın faiz kararıyla çaat diye düşer. altın yatırım olarak değil güvenli liman olarak kullanılır bence. 3 4 kat neden katlanmış tarihte hangi zamanlar katlanmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,484
Üyeler
198,772
Son üye
Beleşçi31

Geri