Hasanst
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 583
Knk Teknopat dısabndsnıoadsınadsnıateknopat da duymuştum
Knk Teknopat dısabndsnıoadsınadsnıateknopat da duymuştum
Hocam ben bu sitelere pek sıcak bakmıyorum mağdur çok fazla kişi varHocam 2060 3050 yi tokatlıyor. Ve arkadaşların size attığı gaming gen sistemlerini tavsiye ederim. 9999 Fiyata bir daha bulamazsınız. Amd işlemcilere bile bu sabah zam gelmiş. Zor yani
dlss olmasa 1660 super tokatlar 3050yi bencrHocam 2060 eziyor 6600 eziyor utanmasa 1660 Ti ye falan da ezilecek. Böyle bir şey mümkün değil
mağdur olursan tüketici hakem heyetine başvurursun olur biter? ki zaten thhye başvurmanı gerektirecek bir şey yapmazlar, gaming gen çok gelişti son zamanlarda.Hocam ben bu sitelere pek sıcak bakmıyorum mağdur çok fazla kişi var
Hocam ben kendim topladım kendim. Kendi kendimi mağdur ettim. O riskte var elektronik yani şans isi. Gaming gen'de çok sevilen bir site. Yine de siz bilirsiniz ama. Sizin o fiyatlara insanlar azıcık zorlasa 6600 xt 3060 falan toplarHocam ben bu sitelere pek sıcak bakmıyorum mağdur çok fazla kişi var
Hocam çok single takılmıyorum genelse fps türü oynuyorum benim için 2060 yeterliHocam ben kendim topladım kendim. Kendi kendimi mağdur ettim. O riskte var elektronik yani şans isi. Gaming gen'de çok sevilen bir site. Yine de siz bilirsiniz ama. Sizin o fiyatlara insanlar azıcık zorlasa 6600 xt 3060 falan toplar
Hocam tamam da neden daha iyi versiyonlu bir ekran kartı almak varken aynı fiyata 2060 alıyorsunuz onu çözemiyorumHocam çok single takılmıyorum genelse fps türü oynuyorum benim için 2060 yeterli