Neler Yeni

Çözüldü✓ 14 Mayıs Sistemi Şimdiden Hayırlı Olsun!

Dolar

80+ Silver
Tamam anlaşılmıştır. Forumda yüksek mesaj sayıları ve paha biçilemez emekleri olan pek çok üye vardır ve onların önceliği de vardır. Ancak madem biz üye sayısı sürekli artan, gelişmek. genişlemek isteyen bir forum isek foruma özel sistemin belirli bir yüzdesini (sayısını Yönetim belirlesin) yeni üyelere versek ve sistem vereceğimiz üyeleri Youtube veya başka kanalda canlı yayında @Abdullah Hacıgül tarafından yapılacak çekiliş ile belirlesek yeni katılımları özendirmek, motive etmek adına iyi bir fikir olmaz mı? Kurucumuz, Yöneticilerimiz ve Üyelerimiz ne dersiniz?
Öyle bir şey olursa herkes yarına üye olur.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Tamam anlaşılmıştır. Forumda yüksek mesaj sayıları ve paha biçilemez emekleri olan pek çok üye vardır ve onların önceliği de vardır. Ancak madem biz üye sayısı sürekli artan, gelişmek. genişlemek isteyen bir forum isek foruma özel sistemin belirli bir yüzdesini (sayısını Yönetim belirlesin) yeni üyelere versek ve sistem vereceğimiz üyeleri Youtube veya başka kanalda canlı yayında @Abdullah Hacıgül tarafından yapılacak çekiliş ile belirlesek yeni katılımları özendirmek, motive etmek adına iyi bir fikir olmaz mı? Kurucumuz, Yöneticilerimiz ve Üyelerimiz ne dersiniz?
zaten hep da hazır sistem önceleri her türlü üye sayısı artıyor üyelere özel bişey zor gibi nede olsa al satçı üye olmayan bile üye olabilir
öylece az mesajı olanlarla aynı anda alır be bu işin anlamı kalmaz belli bi şey lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat HATIPER
Yeni üyelerin sistem alması için ne yaptılar ki dostum? Ben emeği savunuyorum sen ya denk gelirse ihtimaliyle çıkarını savunuyorsun. Zaten çok sınırlı stokla gelir sistem,emekçinin alması gerekir.
Anlatmaya çalıştığım da bu ya zaten örneğin 50 tane sistem verilecek 47 tanesi rütbe forum katılımı 3 tanesi canlı yayında çekilişle yeni üyelere verilsin diyorum. Kıyamet koptu :) forumu bırakanlar, çıkarcılığıma dem vuranlar, bir daha adım atmayanlar. Al-sat yaparsın, sistem alırsın tamam hayırlı olsun da öyle büyük paralar dönen bir olay olduğunu zannetmiyorum. Hiç şüphem yok ki bu foruma verilen emekler çok çok daha değerlidir. Tepkinin büyüklüğü teker teker cevap verme zorunluluğuna itti beni kusura bakmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat HATIPER
Öyle bir şey olursa herkes yarına üye olur.
Zaten üye olsunlar diye yapılsın demiştim ve sadece bir fikirdi. Kötü ise kötü derseniz. Benim kötü fikrim yüzünden ne olur kimse forumu terketmesin gerçekten üzülürüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga Bak Sistemi Almayacağım, Ancak Ben Foruma 2 Yılımı Harcayıp Emek Vermişim, Saatlerimi Harcayıp 9K Mesaj Yazmışım. Foruma Özel Sistemi Ben Alamayacağım, Sistem İçin Foruma Üye Olan, 100 Mesajlı Adam Alacak Öyle Mi ? Öyle Bir Dünya Yok. Eğer Öyle Olsaydı Foruma Özel Sistem Değil, Kampanyalı Sistem Olurdu.

Boşa Böyle Beklentilere Girmeyin, Eğer Stok Kalırsa Belki. Ama Bence O Bile Olmaz
Tamam beklenti içine girmeyiz. Keşke bu kadar tepkiden önce foruma onca emek verem kişilere yönelik bir sistem olduğunu bilseydim ben de böyle bir konu açmazdım. Asla sizin emeklerinizi heba etmek istemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amacım foruma katılımı arttırmak olsa "80+" rütbeyi de dahil ederdim. Zaten tek şartımız 80+ Bronze ve üstü olması da olmayacak :) yarın görürsünüz.
Sayın Kurucu, sadece konu başlığı üzerine odaklanırken aralarda 80+ Bronze ve üstü şartları gibi detayları kaçırmışım yoksa niyetim kimsenin emeğini küçük görmek hakkına göz dikmek değil. Siz ve bu forum ekibi çok daha fazlasını da hak ediyorsunuz zaten şüphem yok. İlk mesajdan itibaren söylediğim gibi bu sadece bir fikirdi siz de foruma faydası olmayacağını düşündüğünüze göre sadece ben öyle düşünüyormuşum. :)

Son düzenleme:

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Aynen al-satçı arkadaşlara da gün doğsun.
Böyle bir şey olursa Forumu bırakmaya kadar giderim.
Kesinlikle 6 aylık üye olmayan bronze altı kişilere açılması mantıksız olur. Sonuçta insanlar burda emek veriyor. Kriterli sistem al-sat yapan ..... çıkaranların sayısını azaltmak için kısmi bir önlem gibi bir şey oluyor. Bakalım yarın ki video da detaylar belli olur.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
Kesinlikle 6 aylık üye olmayan bronze altı kişilere açılması mantıksız olur. Sonuçta insanlar burda emek veriyor. Kriterli sistem al-sat yapan ..... çıkaranların sayısını azaltmak için kısmi bir önlem gibi bir şey oluyor. Bakalım yarın ki video da detaylar belli olur.
gerçekten yardımcı olan biri varsa bence 6 ay şartına gerek yok, ama silver olması lazım.

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
14 undeki sistemi almak için heveslenmisim. Ama yorumlardan sonra ümidim kırıldı. Gerçi forum üyelerine nasıl dağıtılıyor. Onuda bilmiyorum izleyip gorecez. Sisteme göre alacak arkadaşlara ufak bir komisyon karşılığı alabilirim.

GameOwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yiğit
Forma emek verenler alsın çok mühim değil öyle yok almazsam gelmem gibi laflarda boş heyecan yapmayın bedava değil sonuçta alırsınız merak etmeyin. ayriyetten kıtlık yok arkadaşlar bu kadar tantanaya değmez zamanla herkes ulaşır istediğine

Ahmet3441

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet
Forumdaki tüm arkadaşlara hayırlı günler diliyorum bol şanslar diliyorum bu kampanya ile ilgili yazilanlara bakiyorumda gold a ozel bronza özel olsun demissiniz arkadaslar bi link paylasir abdullah kardeşimizde o linke kim önce ulaşırsa sistem cokmedigi süre o alir gold bronz vs utanmasaniz ev adresinizi verip abdullah kardesimize adrese sistemi yolla diyceksiniz adam o kadar ugrasiyor sistem fiyatını dusuruyor bi zahmet linki takip edipte almaya çalışın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,201
Üyeler
166,172
Son üye
djxjjsdejdkj
Top Bottom