Neler Yeni

Çözüldü✓ 14 Mayıs Sistemi Şimdiden Hayırlı Olsun!

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
bence de yüksek ranklara verilmeli.
o zaman ben de videodan 30sn önce hesap açarım plat üyeyle aynı sistemi alırım
Dostum 6 aydır üyeyim ama mesaj atmıyorum , yada bı ciksinda herkes rahatlasın ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Elçioğlu
Aga Sen Sistemin Ne Sistemi Olduğunun Farkında Mısın ? "Foruma Özel Sistem". Eğer Link Paylaşıp Alınacaksa, Kriter Olmayacaksa Normal Sistemlerden Ne Farkı Kalır.

Herkes Kendini Çok Akıllı Zannediyor, Ucuz Numaralarla Almaya Çalışıyor, Ama Yukarda da Gördüğünüz Gibi Farklı Kriterler Olduğunu Söyledi.

Ayrıca tabii ki Foruma Özel Olan Sistemi, tabii ki Yüksek Rütbeli Emek Harcayan Kişiler Alacak.
Sistem İçin Yeni Kaydolup, Sistemi Alıp Çıkacak Adama Değil.

Sistemi Almayacak Olan Bana Bile Bunları Yazdırdınız Ya Helal Olsun.
Boş yapma o zaman kral sal gitsin.

Farway

80+ Silver
Amacım foruma katılımı arttırmak olsa "80+" rütbeyi de dahil ederdim. Zaten tek şartımız 80+ Bronze ve üstü olması da olmayacak :) yarın görürsünüz.

Forumdaki tüm arkadaşlara hayırlı günler diliyorum bol şanslar diliyorum bu kampanya ile ilgili yazilanlara bakiyorumda gold a ozel bronza özel olsun demissiniz arkadaslar bi link paylasir abdullah kardeşimizde o linke kim önce ulaşırsa sistem cokmedigi süre o alir gold bronz vs utanmasaniz ev adresinizi verip abdullah kardesimize adrese sistemi yolla diyceksiniz adam o kadar ugrasiyor sistem fiyatını dusuruyor bi zahmet linki takip edipte almaya çalışın

Adam foruma üye kazandırmak için bu kampanyayı düzenliyor sizi ödüllendirmek için değil ki o zaman sadece siz kalırsınız yeni üye olmaz hiç.

Usta bencede öyle olması laizm gözümü korkuttular
Mesaj yeterince ortadadır umarım.
Emek verip siz de buralarda bulunursanız alırsınız umarım... 😊

Dirifcii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Demirci
Dostum tamamda siz forumda kaç kişiye yardım ettiniz ki? Sistemin amacının Foruma yeni üye katmak olmadığını açık açığa belirtti diyorum Abdullah bey. Buradaki emekçiye,has kitlesine değer vermesi neden ağırınıza gidiyor ki sen de çalış emek ver insanlara yardım et burada sen de hak kazan. Eğer yok dersende foruma sadece kayıt olup sistem alıp çıkacak kişilere de kitle arttırma amacıyla yapılır belki ki yapılıyorda. Mesela 3050 li sisteme burada fazladan 50 stok açıldı forumu takip eden herkes aldı ranka bakılmaksızın.
İnstadan foruma zaten bu neden ile üye olan bir sürü insan var herkesin bilgisi var ve yardımcı olacak diye bir kanun da yok. Eskiden beri var olmak bronz gold platin diye ödüllendiriliyor zaten. Forumları sizin gibiler yüzünden sevemedim Bi türlü. Askeriyedeki usta asker gibisiniz bugün var yarın yoksunuz neyin havası bu anlamıyorum ki. Sistem bize gelmezse forumu bırakırım diyen Bi dolu platin üye dolu.

Farway

80+ Silver
İnstadan foruma zaten bu neden ile üye olan bir sürü insan var herkesin bilgisi var ve yardımcı olacak diye bir kanun da yok. Eskiden beri var olmak bronz gold platin diye ödüllendiriliyor zaten. Forumları sizin gibiler yüzünden sevemedim Bi türlü. Askeriyedeki usta asker gibisiniz bugün var yarın yoksunuz neyin havası bu anlamıyorum ki. Sistem bize gelmezse forumu bırakırım diyen Bi dolu platin üye dolu.
Aynen 7 mayıs 2022 de katılmış üye.

Ben bronzken foruma özel sistem çıktı hakeden aldı hayırlı olsun dedim silverlere verilmişti en aşşağı. Emeğe saygı dostum.

Dirifcii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Demirci
Aynen 7 mayıs 2022 de katılmış üye.

Ben bronzken foruma özel sistem çıktı hakeden aldı hayırlı olsun dedim silverlere verilmişti en aşşağı. Emeğe saygı dostum.
Bende onlardan biriyim aynı beklenti içerisindeyim olmadı size maaş bağlayalım emeğiniz karşılıksız kalmasın

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
akşam 7 de satışa çıkacakmış sistem hadi hayırlısı

Farway

80+ Silver
Bende onlardan biriyim aynı beklenti içerisindeyim olmadı size maaş bağlayalım emeğiniz karşılıksız kalmasın
Dostum daha fazla muhattap olma benimle. Size kalsa ülkeye cumhurbaşkanı olacaksınızda işte size kalırsa... neyse görüşürüz umarım bir gün hak kazanmak nedir öğrenirsiniz.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Forumda yüksek mesaj sayıları ve paha biçilemez emekleri olan pek çok üye vardır ve onların önceliği de vardır. Onlardan yarınki sisteme sahip olacaklara şimdiden hayırlı olsun. Ben Yöneticilerden de buradaki üyelerden de yerine göre pek çok şey öğrendim. Hepiniz hak ediyorsunuz. Şimdiden hayırlı olsun.
Sağ ol.

Top Bottom