Değmez (bana kalırsa o bir telefona o kadar para baymakta gereksiz)arkadaslar merhaba telefon almayi dusunuyorum
14 ve plus arasinda kaldim arada 7 bin TL fark var 7 bin liraya deger mi degmez mi sizin yorumlariniz nedir?
Boyut olayı tamamen kişisel tercih bence. Mesela ben daha ucuz olsa bile büyük olanı almam küçük cihaz seviyorum.arkadaslar merhaba telefon almayi dusunuyorum
14 ve plus arasinda kaldim arada 7 bin TL fark var 7 bin liraya deger mi degmez mi sizin yorumlariniz nedir?
tek farki zaten batarya omru ve ekran boyutu sadece ben 6.7 ince aldistigim icin plus almak istiyorum fakat 7 bin lira fark odemeli miyim ondan emin olamadimBoyut olayı tamamen kişisel tercih bence. Mesela ben daha ucuz olsa bile büyük olanı almam küçük cihaz seviyorum.
tek fark ekran büyük diyosan plus al yada eylül bekle 15 çıkacakarkadaslar merhaba telefon almayi dusunuyorum
mini olan se modelin de kullanılacakonlara butcemin yetecegini sanmiyorum ancak mini cikarsa ki artik apple mini uretmiyor.
doların düşük olması ve rte güzel kuralları ile bencede beklesin en fazla 14 pro max fiyatına 15 çıkareylül bekle 15 çıkacak
ben rte kurallarını bekleyip 15 pro max ve macbook alcam keşke ucuz olsaydıda 80k ya sradan iPhone alacağıma 10k dolarlık altın olanı alsaydım ama işte ekonomi kötü gücüm anca 15 pro max e yetiyogit mediamarkttan dene al ben 14 plus aldım büyük ama bir şey izlerken güzel oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
doların düşük olması ve rte güzel kuralları ile bencede beklesin en fazla 14 pro max fiyatına 15 çıkar
Büyük ekran seviyorsan hazır kıymışsın parayı kıy gitsin ama küçük seviyorsan 14. Bu arada s23 ultrayı düşün derim eğer bi apple ekosistemin yoksa.arkadaslar merhaba telefon almayi dusunuyorum
Öyle bir şey yapılmayacak.ogrenciye otv indirimini ne zaman yapacak biliyor musunuz?