Neler Yeni

14 Pro Max mi yoksa 15 Pro mu?

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Bütçe
56000
55-56k bütçem var. Yaklaşık beş yıldır Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, açıkçası artık iPhone deneyesim var. TR cihazı alıp kafam rahat etsin istiyorum, pil seviyesi iyi durumda olan ikinci el cihaz bakıyorum bir süredir. Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim, neden? Başka önerileriniz varsa önerebilirsiniz, ancak gönlüm ios bir cihaz almakta. Yine de önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

Nezha

80+ Bronze
15 çünkü type-c var, güncelleme desteği 1 sene daha uzun olacak, kamerası daha iyi. 14 pro max'in avantajı 0.6" daha büyük ekran ve pil kapasitesi.

goku010203

80+ Bronze
55-56k bütçem var. Yaklaşık beş yıldır Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, açıkçası artık iPhone deneyesim var. TR cihazı alıp kafam rahat etsin istiyorum, pil seviyesi iyi durumda olan ikinci el cihaz bakıyorum bir süredir. Sizce bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim, neden? Başka önerileriniz varsa önerebilirsiniz, ancak gönlüm ios bir cihaz almakta. Yine de önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
Bana kalırsa ikiside değil ama bu ikisi arasından 15 pro

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu konudan sonra tamamen soğudum sanırım önerdiğiniz cihazdan;

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
15 Pro öneriririm kesinlikle hem type c'si için kamerası da daha güzel. iOS deneyimlemek istiyorsanız başka herhangi bir cihaza bakmanıza gerek yok hevesinizi alın kesinlikle.

Nezha

80+ Bronze
Hocam şu konudan sonra tamamen soğudum sanırım önerdiğiniz cihazdan;

s24u çoğu konuda 15pm'den daha iyi bu konuyu yazan nasıl ekosistemin apple kadar iyi çalışmadığını söylüyor anlamış değilim. Instagram kaydırma konusunda tüm androidlerde oluyordu o dönem ve reelslerin kenarları görünmüyordu. S24u'da düşük parlaklıkta ekranda kumlanma oluyor onu yazmamış arkadaş kötü yanlarından biri de o. Ama çoğu konuda s24u önde.
Ben olsam isterse 2x güçlü olsun ios geçerdim çünkü s24u alırsan içinde ukte kalacak iphone alsa mıydım diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,166
Üyeler
166,895
Son üye
emreaydin1306
Top Bottom