Galiba sitede stok yokmuşbu pro max apple sitesinde ucuz ben ilk defa gördüm applenin sitesinde ucuz oldugunu millet 56kya falan satıyo neden?
Ben apple bayisine sordum yurtdışı ürünü sayılıyor kayıt gerekli dedilerbu pro max apple sitesinde ucuz ben ilk defa gördüm applenin sitesinde ucuz oldugunu millet 56kya falan satıyo neden?
yalan söylemişBen apple bayisine sordum yurtdışı ürünü sayılıyor kayıt gerekli dediler
stok var ama geç geliyor diye yüksek ihtimale 1 ay da geliyorGaliba sitede stok yokmuş
ürünün çıktığı ilk gün tr de satışa çıktığı sitedeki fiyatlarla aynıydı, youtube da video çeken biri vardı canlı canlı apple sitesinden sipariş veriyordu 1 ayı bulmuştu gelmesi.Ben apple bayisine sordum yurtdışı ürünü sayılıyor kayıt gerekli dediler
tek trde degil gibitr de stok sorunu oldugu için diğer siteler pahalı satıyor
çindeki fabrika korona yüzünden biraz kapandı diye biliyorum ama yinede diğer sitelerin üst fiyatlara satması saçma hepsi adam soymaya yer arıyorürünün çıktığı ilk gün tr de satışa çıktığı sitedeki fiyatlarla aynıydı, youtube da video çeken biri vardı canlı canlı apple sitesinden sipariş veriyordu 1 ayı bulmuştu gelmesi.
Hangi bayii o?Ben apple bayisine sordum yurtdışı ürünü sayılıyor kayıt gerekli dediler