Neler Yeni

14 Pro Max Vs 15 Pro

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
iPhone'larda bence max serisi alınmalı. Çünkü pro veya diğerleri ile arasında uçurum olabilir (pil konusunda). 14 pro max ve 13 pro Max en iyi serilerden bence. iPhone 13 de iyidir. Paralarını hak ediyorlar mı tartışılır ama iPhone alınacaksa bu 3 telefondan şaşmamalı. Belki pilinden dolayı 14 plus alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni olan iyidir, daha uzun süre gider. Apple Intelligence var. Bence 15 Pro.
Türkiye'ye destek vermeyecekler sanırım, Merdan Kocaoğlu'nda görmüştüm. Anladığım kadarıyla telefonu ingilizce kullanırsak Türkçe modellerde de aktif oluyormuş.

Zechion

80+ Silver
iPhone'larda bence max serisi alınmalı. Çünkü pro veya diğerleri ile arasında uçurum olabilir (pil konusunda). 14 pro max ve 13 pro Max en iyi serilerden bence. iPhone 13 de iyidir. Paralarını hak ediyorlar mı tartışılır ama iPhone alınacaksa bu 3 telefondan şaşmamalı. Belki pilinden dolayı 14 plus alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'ye destek vermeyecekler sanırım, Merdan Kocaoğlu'nda görmüştüm. Anladığım kadarıyla telefonu ingilizce kullanırsak Türkçe modellerde de aktif oluyormuş.
Ben de Türkçe dilinde destek vermiyor diye biliyorum. O sebeple İngilizce kullanılıp halledilebilir bir durum. Kullanılabilirliği olan bir özellik.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Ben de Türkçe dilinde destek vermiyor diye biliyorum. O sebeple İngilizce kullanılıp halledilebilir bir durum. Kullanılabilirliği olan bir özellik.
Kral haklısın da ingilizce bilmeyen adama sıkıntı olur. Yapay zeka ile çok değişiklikler olur mu, gerçekten o farkı hak eder mi bilmiyorum ama sırf Türkçe desteğinin olmamasından dolayı bile 14 pro Max alırdım ben. Tabii 15 pro 1 yıl fazladan daha güncel olacak. Karar kişinin kendisi ve bütçesine kalmış ve ingilizce bilip bilmemesine.
14 pro max te zaten en az 4-5 yıl güncelleme alır, şu an ios 18 iPhone 11 de bile var.

Gird4p

80+
15 Pro. Elimde 14 PM - 15 Pro ve 15 Pro Max var. 15 Pro 14 Pro Max’den daha iyi. 14 PM soğutma anlamında daha iyi ama 15P verimlilik ve çip sürati konusunda daha iyi. Kaldı ki daha yeni bir telefon. Üstelik en son Apple güncellemelerini de eksiksiz alacak. Pil konusunu dert etme. Yeterince iyi bir telefon.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,384
İsim
uwu
ip 15 proyu seçerdim a17pro için ve yapay zeka özellikleri üstüne de 6.1 inç gibi telefonun olması gerektiği bir büyüklükte hem üstüne 12k gibi bir miktarda kalıyormuş

şahin doğan

80+ Platinum
14 serisini Apple öldürdü. Cihaz olarak çok fark olmasa da kendileri açısından öldürdüler. 15 Pro al geç. Batarya dışında kaybedeceğin bir şey yok.

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
Dostlar merhaba. Hali hazırda 2 arkadaşımda 15 pro var. İkisi de önceden 14 Pro max kullanıyordu.

İkisi de bu soruya açık ara 14 pro max diyor. 15 serisine geçtiklerine pişmanlar. Batarya, kamera her konuda daha iyi olduklarını savunuyorlar. Ben de bu durumda çok kararsız kaldım. Siz hangi telefonu önerirsiniz/seçersiniz ?
Pro Max.

Top Bottom