omerkok_49
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,184
- İsim
- Ömer
Hoşuna gidiyorsa dene hocam ailen birşeyler için ısrar etmiyorsa mesela sıkıldıktan sonra ailen kalkıpta hayır işi bırakamazsın gibisinden söylenirse hiç girme birde ilk girdiğin zamanlar bir şey yapabileceğini düşünme ilk başlarda çay getir götür yerleri süpür sonradan takım getir götür sonradan yavaş yavaş yardım etmeye başlarsın yani biraz zaman ve sabır işiLise mezunu oldan kastın nedir yani sadece lise diploman olsun anlamında mı yoksa meslek hariç güzel bir lisede eğitim gör, yks odaklan anlamında mı?
Bu konuda ailem okuyup adam ol diyorlar en başında tabii ama bir yandanda kendi hayatın sen bilirsin diyorlar ama okumamdan yanalar. Açıkcası sanayiye gitmemi istemiyorlar. Ama öylede zorlamıyorlar çalışırsan kendine çalışmassan kendine hesabı. Ders çalışmamı istiyorlar tabi çok.
Anlıyorum. Bunu lgs puanım belirliyecek belki iyi yaparım lgs den sonra biraz daha düşünürüm. He tabii birde obp var. Bundan sonra 3 ay kalmış 3 ayda ne yapabilirim ki en fazla 6 7 net düzeltebilirim. Yada hiç. Ama öyle deme bence abi çünkü okuyup keşke 8-10 yılımı harcayacağıma sanayiye giderim diyende var. Belki okusan sende öyle diyecektin. İşe iyi yanından bakmakta fayda var üzme kendini.
Şöyle söyliyim işi seviyorum örnek olarak bazen arabanın yanına iniyorum içim böyle güzel oluyor huzur doluyor sanki kaputu açıyorum 94 doğan slx var bizde birde benzinde çalıştırıyorum gaza alıyorum babam çalıştığı için bazen bakacak zamanı olmuyor ben bakıyorum kaçaklara filan ona göre hatta radyatör kapağında su kaçırıyordu öyle yani ben bakıyorum severek yapacağımı düşünüyorum fakat bir usta gelir tüm hevesimi yerle bir eder mi bilmem