Neler Yeni

14 Yaşında spor kas çıkarmak için günlük program

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih alpaydın
arkadaşar selam 14 yaşındayım ve 2 3 ayda kol ve karın kası azda olsa çıkartmak istiyorum 35 kg bi dambıll seti almayı düşünüyorum ama hiç program yok program yazarmısınız acaba ?

he bu arada ben 14 yaşında önermiyorum demeyin bu benim kendi kararım :)

Son düzenleme:

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,170
İsim
Hakan
2-3 ayda bir yere gelmek çok zor

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
YUSUF KAYA
arkadaşar selam 14 yaşındayım ve 2 3 ayda kol ve karın kası azda olsa çıkartmak istiyorum 35 kg bi dambıll seti almayı düşünüyorum ama hiç program yok program yazarmısınız acaba ?

BOY KİLO KAÇ

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Görkem çetinkaya

Dostum streoid mi kullancaksin? 2-3 ayda kol ve karin kasi cikmaz. Pumplaninca biraz belli olur sadece. 35kg dambil seti isini gorebilir. Fakat gym yazilman gerek eger istiyorsan ve ayrica biraz zaman ayirman gerekecek bilgin olsun. Şimdi daha once hic spor yapmadiysan 1 ay full body girmen gerek. Daha sonra haftada 5 gun gitsen:
1. Biceps-sırt
2.omuz-triceps
3.karin-gogus
4-bacak gunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor
3 ayda daha damarların bile belli olmaz bu işler öyle kolay değil en az 1 yıl vermen lazım. 1 yılda anca spor yaptığın belli olur.

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo

Full Body yaparsanız başlangıç olarak iyi olacaktır. Eğer program yapamam diyorsanız Ege Fitness YouTube kanalından bir program alabilirsiniz. Yada hiç olmazsa oradan etkili olacak hareketleri alıp bir program yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak dinlenmeye dikkat etmelisiniz, kaslar dinlerken enerji toplar ve gelişir.
1 ve ya 2 günde bir program uygulamanız iyi olacaktır.

Son düzenleme:

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih alpaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boy 1.73 kilo 52 kilo için bir program hazırlamayı düşünüyorum bir ilaç alma planım yok çünkü laçları pek bilmiyorum ne işe yarıyolar nasıl içiliyolar ama bir şey önerirseniz kullanırım sıkıntı değil kol ve karın kası çıkarmaktan kastığımda belirgenleşmesi ve kendime bir program harzırladım evde o da şu şekilde

hergün 30 kg deadflit 3x15 set şınav 6x15 squat 4 x 12 set lunge 3 x 12 set dumbell benc press 5x12 lateral raise 3x2dakika plank 4x12 set 3x20 dumbell climber 3 x12 push press yaparsam ve üstüne karnıma 5 kilo ağırlığında 2 tane dambıll koyup 50 şınav
tam bilmiyorum bu işleri yanlışım varsa düzeltirsiniz

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo
boy 1.73 kilo 52 kilo için bir program hazırlamayı düşünüyorum bir ilaç alma planım yok çünkü laçları pek bilmiyorum ne işe yarıyolar nasıl içiliyolar ama bir şey önerirseniz kullanırım sıkıntı değil kol ve karın kası çıkarmaktan kastığımda belirgenleşmesi ve kendime bir program harzırladım evde o da şu şekilde

hergün 30 kg deadflit 3x15 set şınav 6x15 squat 4 x 12 set lunge 3 x 12 set dumbell benc press 5x12 lateral raise 3x2dakika plank 4x12 set 3x20 dumbell climber 3 x12 push press yaparsam ve üstüne karnıma 5 kilo ağırlığında 2 tane dambıll koyup 50 şınav
tam bilmiyorum bu işleri yanlışım varsa düzeltirsiniz
Kötü bir program olmuş. Tekrar sayısı olmamalı. Gelişmek istiyorsanız tükenişe kadar yapın. Hareketler çok kötü kendiniz program yapmayın. Şu program ideal olacaktır:

Burqee - 3 Set
Bicycle crunch - 3 set
Squat - 3 Set
Lunges ( ağırlık ile ) - 3 set
Hammer curl - 3 set
Biceps curl - 3 set
Lateral Raises - 2 set
Shoulder Press - 3 set

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih alpaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki mesela ek bir şey almalımıyım yoksa bu program 4 5 ayda kaslarımı azda olsa belirginleştirirmi ?

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo
Ek olarak hergün yapmanız kas kütlesine etki etmez 1 gün yapın 2 gün dinlenin.

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo
peki mesela ek bir şey almalımıyım yoksa bu program 4 5 ayda kaslarımı azda olsa belirginleştirirmi ?
Belirginleştirebilir. Steroid tarzı şeyler almanız doğrudan kaslarınızı büyütür ve ortaya kötü bir sonuç çıkar hiç bir ilaç almamanız iyi olacaktır.

Gird4p

80+
Yazma demişsin ama gene de yazacağım. O yaşlarda kardiyo ağırlık kaldırmadan çok daha önemli. Vücuda kan gitsin biraz yüksek tempoya alıştır kendini. Ben o yaşlarda dağlara çıkardım mesela zirve tırmanışı yapardım doğuda olduğumdan dağ bulmak kolaydı. Neticesinde sağlık yönünden patlama yaşıyorsun dağ tırmanırken çünkü arazi vücudun en çok yorulacağı tipten oluyor. Uçsuz bucaksız eğimler.

İlla kas çalışacağım dersen o parçalarla yapacağın şeyler belli zaten. Bence ağırlıklar eline geçince çalıştırmak istediğin kas grupları ile alakalı internete sonuna en iyi hareketler diye ekleyip arat. Güzel şeyler çıkıyor, ben de öyle yapıyorum evde ağırlık çalışırken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,337
Üyeler
161,441
Son üye
pendragonUtku
Top Bottom