Neler Yeni

14 Yaşındayım Kilo Vermek İstiyorum Fakat Başaramıyorum

Var sende bi' sıkıntı anlamak istemiyorsun galiba? Ergenlik çağında olduğu için uzadığında kilo verecek. Bende ne kadar vereceğini anlamak için boy ve kilo sordum.
Böyle farklı anlamlar kazandırarak ilkokul çocuğu olduğunu kanıtlamana lüzum yok. İstersem burada seni yerin dibinde sokarım, ama konuyu dağıtmamaya çalışıyorum. Yarım yamalak okuyup cevap verme. Arkadaş aşırı fazla kilo durumu varsa boyu biraz daha uzasa bile çok bir şey değişmez. Zaten alla alla kilosunu paylaşmak istemiyor İSTEMİYOR. Sen ona boyun uzarsa böyle olur söyle olur falan demeyeceksin. Arkadaşların yaptığı gibi insan gibi önerini yapacaksın. Örmek( uzun antrenman yap böyle bir diyet tarzı şeyler var vs vs)
Tamam abicim en iyi diyetisyen sizsiniz

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Bu sene lgs ye falan girmedim. Ayrıca o cümlede kendinle çalıştığını söyledim. Senden saygı da beklemedim, sen kendin saygılı diyip böyle bir yazı kullanınca senin zaten çok saygılı olmadığını yazdım.
Aynı şeyleri tekrar etmeye başladın neyse daha fazla uzamasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsmi random olan çocuk sen de çok konuşma
Ne saldırgan bir varlıksın sen öyle 🤢

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Aynı şeyleri tekrar etmeye başladın neyse daha fazla uzamasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne saldırgan bir varlıksın sen öyle 🤢
Sizin gibilere öyle, düzgün insanlara nasıl cevap verdiğimi profilimden bakabilirsin, bence de daha uzamasın.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Oo evde birileri ailesine kızıp foruma sinir atmaya gelmiş noldu baban vermiyo mu bilgisayarı :(
Birileride forumu bozmaya gelmiş belli ki. Son 1 haftada gördüğüm üçüncü toksik insansın. Ben sana cevap vermeyeceğim, senin forumda kalmana 1 hafta veriyorum. Sonrada perma yiyip defolup gidersin.

Birileride forumu bozmaya gelmiş belli ki. Son 1 haftada gördüğüm üçüncü toksik insansın. Ben sana cevap vermeyeceğim, senin forumda kalmana 1 hafta veriyorum. Sonrada perma yiyip defolup gidersin.
Uysallaş biraz tamam 2 safya kitap oku versin baban bilgisayarı kardeşim bu sinir ne ya güzelce konuşalım noldu sıkıntı ne bilgisayarın fişini mi çekti ailen

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Uysallaş biraz tamam 2 safya kitap oku versin baban bilgisayarı kardeşim bu sinir ne ya güzelce konuşalım noldu sıkıntı ne bilgisayarın fişini mi çekti ailen
Komik değil iticisin bunuda hatırlatmakta fayda var.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Merhaba. Ne zaman diyet yapmak istesem bir kaç gün diyet yapıyorum. Sonradan bozuluyor. Aslında kendim bozuyorum. Diyeti bozmasam belkide çok iyi kilo vereceğim ama Başaramıyorum. Benim yaşlarımda kilo verenler nasıl kilo verdiniz anlatırmısınız. Ekstra olarak günde 20 kilometreden fazla bisiklet sürüyorum. Sizce en iyi kilo verme yöntemi nedir. Artık zayıflamak istiyorum. Eğer yine beceremezsem diyetisyene gideceğim. Yorumlarınızı bekliyorum
Öncelikle direkt diyetisyene gitmeni öneriririm. Doktor sana önersin bir şeyler. Yoksa herkes farklı şeyler söyleyebilir kafan karışır. Her zaman işin uzmanından bilgi edinmeni öneririm.

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
14 yaşında 22 kilo verdim 92 ydim 70 im şu an fikir olarak bisiklet değilde evde vücut çalışmak yani fitness gibi nike programı ücretsiz olmuştu onu indirip programları yapabilirsin 1 haftada 2 gün dinleme 2 gün bacak 2 gün kol 1 gün tüm vücut gibi ve yemeği kısma az yiyim deme öyle abartma beyaz ekmek ve sosis salam sucuk gibi şeyler yeme ama misal az yağlı omlet gibi şeyler yiyebilirsin ve canın bişi çekerse abartmadan ye bu daha hızlı kilo vermene yardımcı olabilir ama abartmadan yemeyi de her gün yapma tabi yani kalorili şeylerden bahsediyorum

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Merhaba. Ne zaman diyet yapmak istesem bir kaç gün diyet yapıyorum. Sonradan bozuluyor. Aslında kendim bozuyorum. Diyeti bozmasam belkide çok iyi kilo vereceğim ama Başaramıyorum. Benim yaşlarımda kilo verenler nasıl kilo verdiniz anlatırmısınız. Ekstra olarak günde 20 kilometreden fazla bisiklet sürüyorum. Sizce en iyi kilo verme yöntemi nedir. Artık zayıflamak istiyorum. Eğer yine beceremezsem diyetisyene gideceğim. Yorumlarınızı bekliyorum
Senin yaşındayken bir yazda 15 kiloya yakın kilo verdim zaten gelişme çağında olduğun için vereceksindir ama sana tek tavsiyem cips,çikolata,tatlı gibi şeyleri 0 a indir ben hamburger de yedim ama sadece bu 3 şeyi bitirerek verdim kilo bu arada boy kilonu da yazar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,228
Üyeler
165,492
Son üye
Yuryy
Top Bottom