Kendinmi toplayacaksın yoksa hazırmı arıyorsun ?140bin tl bütçem var monitör bütçem ayrı onları katmayın bu parayla en üst düzey bir bilgisayar toplamak istiyorum ama çok bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler![]()
vatan bilgisayara ya da mediamarkta o tarz bir yere gidip söylicem sistemi orda birleştiririmKendinmi toplayacaksın yoksa hazırmı arıyorsun ?
Vatandan parça parça öneride bulunayım o zaman uygun mudur sizin için ?vatan bilgisayara ya da mediamarkta o tarz bir yere gidip söylicem sistemi orda birleştiririm
Hocam o tarz yerlerde pahalı haberiniz olsun sitelerden tek tek toplarsanız ve ya hazır sistem bakarsanız bütçe anlamında daha iyi olur sizin içinvatan bilgisayara ya da mediamarkta o tarz bir yere gidip söylicem sistemi orda birleştiririm
nasıl bir yerden alabilirimHocam o tarz yerlerde pahalı haberiniz olsun sitelerden tek tek toplarsanız ve ya hazır sistem bakarsanız bütçe anlamında daha iyi olur sizin için
Gaming gen gamegaraj bu ikisinde güzel sistemler bulabilirsinnasıl bir yerden alabilirim
Parça parça sipariş verip ister kendin ister güvenilir bir bilgisayarcıda toplatabilirsin.Şimdi vatana baktım ama web de genel bir ürün eksikliği var mağazaya gidersen daha fazla alternatifle karşılaşırsın.nasıl bir yerden alabilirim
bi çoğu da yeni hesap. neden 140 bin mesela neden 150 değil. paran mı bitti?Haftada bir açılan konu. ''100k bütçem var ne alayim''. Piyangomu çıkıyo size ya![]()
ikinci ele yönelebilirsin ekran kartı 6650xt ve ya 6700 olabilir140bin tl bütçem var monitör bütçem ayrı onları katmayın bu parayla en üst düzey bir bilgisayar toplamak istiyorum ama çok bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler![]()