FurkanEkici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
Diğer marka ürünleride kullanıyorum Anker ve Ugreen karşılaştırirsak f/p güzel son stoklar diğer satıcıda bitmiş durumda
Rakip ürünlerin fiyatından haberiniz varmı acaba ?Fiyat 2999 TL arkadaşlar hikaye buraya kadardı, sıcak fırsat değil inceleme konusu gibi olmuş fiyatı normal çünkü, hatta markasız ürün için pahalı kalıyo
Biraz daha ekleyip, bunu almak bana göre daha mantıklı bence dostum en azından bilindik bir marka almış olursun bu paraya.Rakip ürünlerin fiyatından haberiniz varmı acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Watt gösteren ve ekranı bu şekilde detaylı olan ürünlerin fiyatı 2 kati fiyati
Problemli bir model ekranı hata veriyor bir süre sonraKonu sahibine konuyu şu ürünle değiştirmesi için alternatif öneri, en azından güvenilir bir marka, hatta havit happy hour da daha ucuza bile yakalanabilir
Acil durunlarda yanında dahili kablosu var vs gucude yüksek 5400 Mah bir bataryayı 4 sefer şarj edebiliyorYanında taşınacak ürün değil, ağır ve kalın. Değerleri güzel ama markasını bilmiyorum, güvenli mi değil mi belli değil. Efendi efendi 10-15K'lık ince, hafif, taşınabilir bir ürün alırım, hızlı şarj olarakta 25w olsa yolda izde gayet yeterli. Bu ürünü anca çok uzun elektriksiz seyehatlerde sırt çantası için alırım.
Burada markaya değil ürüne para ödüyoruz ürünün içinde devre pahalı modellerdeki devreden ve ölçümleri aynı birebir karşılaştırdım 3 adet pahalı model var elimde hepsiyle aynı sonuçlari veriyor bu yüzden fiyatına göre rakipsiz şuanda diğer modeller kapasitesini tam veremiyor bu modelde 5400mah bataryayı 4 defa şarj ettim gayet iyi değerKonu sahibine konuyu şu ürünle değiştirmesi için alternatif öneri, en azından güvenilir bir marka, hatta havit happy hour da daha ucuza bile yakalanabilir
bu ürün hep bozuk geliyor istisnasız alınmaz trendyol yorumları rezaler happy hourda 2k ya aldim cop cikti iade ettim yapi geregi kronik sorunlu 10 kisiden 9 una bozuk urun gelecektirKonu sahibine konuyu şu ürünle değiştirmesi için alternatif öneri, en azından güvenilir bir marka, hatta havit happy hour da daha ucuza bile yakalanabilir
O zaman testlerden geçtiyse ve patlama ihtimali yoksa alınabilirProblemli bir model ekranı hata veriyor bir süre sonra
Acil durunlarda yanında dahili kablosu var vs gucude yüksek 5400 Mah bir bataryayı 4 sefer şarj edebiliyor
Burada ma
Burada markaya değil ürüne para ödüyoruz ürünün içinde devre pahalı modellerdeki devreden ve ölçümleri aynı birebir karşılaştırdım 3 adet pahalı model var elimde hepsiyle aynı sonuçlari veriyor bu yüzden fiyatına göre rakipsiz şuanda diğer modeller kapasitesini tam veremiyor bu modelde 5400mah bataryayı 4 defa şarj ettim gayet iyi değer
Aynı özelliklere sahip değil ekranı sadece yüzde üzerinden gösteriyor ve kapasitesi daha düşük konuda urune göre canlı testlerde 3 dolum sonrası bitiyorBiraz daha ekleyip, bunu almak bana göre daha mantıklı bence dostum en azından bilindik bir marka almış olursun bu paraya.
![]()
BASEUS Adaman Overseas Edition 24.000 mAh Digital Display 140W Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BASEUS Adaman Overseas Edition 24.000 mAh Digital Display 140W Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemekwww.mediamarkt.com.tr
Konudaki ürün no name marka bir şey fiyatı 1.5k civarı olması gerekiyor. Öyle olsa bile almam şahsen elinde patlamayacağının veya kısa süre içinde bozulmayacağının garantisi var mı ?Aynı özelliklere sahip değil ekranı sadece yüzde üzerinden gösteriyor ve kapasitesi daha düşük konuda urune göre canlı testlerde 3 dolum sonrası bitiyor
Elimde şuanda Ugreen 25k Mah 145w
Anket 200w
Xiaomi 212w
Ve bu konuda üründen var diğer modellere para vermektense konuda ürün gayet iyi hem dahili kablosu var hemde ekranı daha detaylı