🔥İndirim 1417 TL Arctic Freezer 36 DUO - Intel / AMD, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fan

Bu fiyata kaçırmayın PA dan kat kat daha iyi. Fanları olsun montajı olsun performans olsun müthiş bir şey. 2 tane kurdum arctic bu işi biliyor.
İçinden MX-6 çıkıyor ayrıca.
Yav he hee.

Ezbere konuşmayı ne çok seviyorsunuz.

Bak adam 7900 üzerinde ikisini de test etmiş bak bakalım hangisi daha iyiymiş...

Yav he hee.

Ezbere konuşmayı ne çok seviyorsunuz.

Bak adam 7900 üzerinde ikisini de test etmiş bak bakalım hangisi daha iyiymiş...

Aynen çok güzel bir test olmuş :D

Ekran görüntüsü 2025-09-21 172808.webp

Ekran görüntüsü 2025-09-21 172828.webp
Ekran görüntüsü 2025-09-21 172841.webp
Ekran görüntüsü 2025-09-21 172857.webp

Hocam tüm testlerinde PA daha üstte.

3-4 derece maks o da. Fiyat farkı montaj kolaylığı içindeki macun kalitesi tek kule oluşu fanların kalitesi daha ne olsun. Rahatlıkla alınır PA sevdanızdan vazgeçmeyen geçmesin hantal PA.
Hocam Arctic ses seviyesi dışında başka bir makarası yok gibi. Aralarında da 200-250 gibi bir fiyat oynuyor o da şu an indirim var diye böyle.

Bence yeteri kadar iyi değil. Bu testlerde kullanılan işlemciler de eski işlemciler, yük bindirince bile 60'ı zor görüyor.

Attığım videoda güncel işlemciler de mevcut ve Arctic sentetik testlerde termal limite ulaşıyor.

Hocam Arctic ses seviyesi dışında başka bir makarası yok gibi. Aralarında da 200-250 gibi bir fiyat oynuyor o da şu an indirim var diye böyle.

Bence yeteri kadar iyi değil. Bu testlerde kullanılan işlemciler de eski işlemciler, yük bindirince bile 60'ı zor görüyor.

Attığım videoda güncel işlemciler de mevcut ve Arctic sentetik testlerde termal limite ulaşıyor.
Çoluk çocuğa laf anlatma, anlamaz.

Daha soğutucuların soket tipine göre performans gösterdiğinden bir haber LGA soket test sonuçlarını atmış.

Attığı videodan bile bir haber izlememiş direkt LGA sonuçlarını görüp buraya atmış :kekw:

10:26 da 3950X 35db noise normalized testinde PA içinden geçmiş 8 derece fark var hatta PA ini geçtim tüm soğutucular içinde en kötüsü AF36 ama arkadaş burada yarım yamalak bilgisiyle soğutucu övüyor hatta test atıyor ama kendi attığı test den haberi yok :kekw::kekw:

Özetle LGA soket için kafa kafaya soğutucular ama AM4-AM5 için PA içinden geçiyor.

Çoluk çocuğa laf anlatma, anlamaz.

Daha soğutucuların soket tipine göre performans gösterdiğinden bir haber LGA soket test sonuçlarını atmış.

Attığı videodan bile bir haber izlememiş direkt LGA sonuçlarını görüp buraya atmış :kekw:

10:26 da 3950X 35db noise normalized testinde PA içinden geçmiş 8 derece fark var hatta PA ini geçtim tüm soğutucular içinde en kötüsü AF36 ama arkadaş burada yarım yamalak bilgisiyle soğutucu övüyor hatta test atıyor ama kendi attığı test den haberi yok :kekw::kekw:

Özetle LGA soket için kafa kafaya soğutucular ama AM4-AM5 için PA içinden geçiyor.
Ben sadece belirttim ya katılıp katılmaması kendisine kalmış. Kendi kaynağını incelememiş olması da üzücü. Orada da aradaki fiyat farkına değmeyecek performans farkı var.

Arctic 1000-1200 fiyat aralığında olsa anca düşünülecek bir model. Öbür türlü performans olarak biraz sınıfta kalıyor.

4 boru ? assasin king 5 boru 999 TL'ye aldım r5 9600x 5450mhz en yüksek sıcaklık oda sıcaklığında 67 derece 1 saat sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,345
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş
Geri