Yardım 143Hz Sorunu

Reaksiyon skoru
27
Dostlar sürekli konu açıyorum ama her seferinde farklı sorun 144Hz monitörümü GTX750Ti ekran kartıma DVİ-D ile bağladım (displayport çıkışı yok) (hdmi ile de denedim) 144hz alınca ekran sürekli gidip geliyor hiçbir şry yapılmayacak derecede, zar zor 143e aldım şuan hiçbir sorun yok bunun sebebi nedir farklı çözünürlüklerde de 144 denedim sürekli gidip geliyor

Dostlar sürekli konu açıyorum ama her seferinde farklı sorun 144Hz monitörümü GTX750Ti ekran kartıma DVİ-D ile bağladım (displayport çıkışı yok) (hdmi ile de denedim) 144hz alınca ekran sürekli gidip geliyor hiçbir şry yapılmayacak derecede, zar zor 143e aldım şuan hiçbir sorun yok bunun sebebi nedir farklı çözünürlüklerde de 144 denedim sürekli gidip geliyor
ekran kartın yeterli oluyo olmaya bilir dvi veri akışı da yetersiz olabilir

Merhaba sorun ara kabloda hdml kaliteli ara kabloyla deneyin şümkü arada iletim güçü var dolasıyla kullanmış olduğun bağlantı kablosu desteklemiyor

dosum 144 hz display port içindir 750 ti modelinde dp malesef bulunmamaktadır ve bu yüzden düşük hz değerinde çalıştırabilirsin

marka model nedir? normalde insanlar dvi ile kullanımı önermiyor hdmi 1.4b veya dp ile tavsiye ediliyor genelde muhtemelen monitör de sorun yok

hdml 2.0 4k'de 60 hz destekli bir kablo işinizi fazlasıyla görecektir

monitörün sağlam sadece ekran kartı çıkışın ara bağlantı kablosunun hdml 1.4 veya 2.0 olması yeterli ben kullanıyorum şümkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,978
Üyeler
187,758
Son üye
Salamalakumi
Geri