144 hz almasam

erhanigga

80+
Reaksiyon skoru
57
ben yeni bir pc topluyorum ama monitöre çok param kalmıyor bilgisayarda cs:go gibi oyunlar değil de rdr2 gibi metro gibi büyük yeni oyunlar oynamayı düşünüyorum bunlarda da ortalama 60-70 fps alacağım gelen pcde monitörü bi arkadaşımdan alıcaktım iptal olunca 1000 tl bütçem kaldı monitöre 144 hz almasam da 70 hz alsam nasıl zararı olur bir de ben bulamadım ama o fiyata zor biliyorum ama varsa 144 hz monitör de linki verebilirsiniz aşağıda ama sanmıyorum olacağını

ben yeni bir PC topluyorum ama monitöre çok param kalmıyor bilgisayarda cs:go gibi oyunlar değil de rdr2 gibi metro gibi büyük yeni oyunlar oynamayı düşünüyorum bunlarda da ortalama 60-70 fps alacağım gelen pcde monitörü bi arkadaşımdan alıcaktım iptal olunca 1000 TL bütçem kaldı monitöre 144 hz almasam da 70 hz alsam nasıl zararı olur bir de ben bulamadım ama o fiyata zor biliyorum ama varsa 144 hz monitör de linki verebilirsiniz aşağıda ama sanmıyorum olacağını
Ortalama 60-70 FPS alıyorsan, 144 Hz bir işine yaramaz. 75 Hz işini görecektir.
Ama 1.000 TL civarında bütçen varsa, ve bunu monitöre vereceksen.
Cuma indirimlerde 1.000 TL civarında bulma ihtimalin var. Biraz bekleyebilirsin.

Ortalama 60-70 FPS alıyorsan, 144 Hz bir işine yaramaz. 75 Hz işini görecektir.
Ama 1.000 TL civarında bütçen varsa, ve bunu monitöre vereceksen.
Cuma indirimlerde 1.000 TL civarında bulma ihtimalin var. Biraz bekleyebilirsin.
ekran kartım nvidia freesync bi monitör alsam g-sync olarak kullanabiliyor muyum ayarlamaları yaptıktan sonra

ekran kartım Nvidia freesync bi monitör alsam g-sync olarak kullanabiliyor muyum ayarlamaları yaptıktan sonra
Eğer indirim beklemeyeceksen, bu monitörü öneririm.
27" boyutunda, IPS Panel
Belirttiğin oyunlarda iyi gider.
---- Acer SA270Abi 27" 75Hz

G-Sync için de bu videoya bakabilirsin;

Geri