Neler Yeni

144hz monitör tavsiyesi

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
iyi akşamlar arkadaşlar birkaç bir şey buldum şöyle atayım
buda 165hz
birçok çeşit var hangisi daha iyi kullanan var ise yorumlarınıda alabilirim ekran kartım "sapphire 5600xt pulse"
(max olarak 1500-1600 olabilir fakat bu fiyatlara kesinlikle değer o fiyata harika, kaçırma denebilecek bir monitör ise çıkabilirim amacım ucuz fiyata iyi bir 144hz monitör almak)
Birde bu ekran kartına 144hz ideal midir ?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
  • Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
  • Beğen

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu listeye de bakabilirsin, sana önerim budur.
Viewsonic'in 144hz de 1ms ile çalışmadığını söyleyenler vardı bu modeldemiydi o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu listeye de bakabilirsin, sana önerim budur.
https://m.trendyol.com/hp/x24c-23-6...ff=21&utm_term=102c8af834830057cfe8a495a03b85
Çok hoşuma gidiyor 4ms olması çokmu farkeder 1ms ye göre

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
  • Beğen

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
şuanda Viewsonic 24" XG2405 ve AOC 23.8" 24G2U arasındayım son durumum bu ikisinden birisi
Oo Fiyatı arttırmışsınız baya. 2 si de çok iyi monitörler. Viewsonic daha dolu gibi aoc daha şık vallaha konu açın kullananlara sorun.

• Beğen

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oo Fiyatı arttırmışsınız baya. 2 si de çok iyi monitörler. Viewsonic daha dolu gibi aoc daha şık vallaha konu açın kullananlara sorun.
aoc renk görüntü açısından daha iyi diyorlar bazıları aocun beyazı neredeyse kör edecek derecede diyor çok rahatsız ediyor parlaklığı kısmaylada etkisi azalmıyor diyor her kafadan ses var muhtemelen viewsonic alacağımda bakalım olmazsa bi konu açarım bunun için

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Can ŞAHİN
Sakın ha sakın Acer alma arkadaşım sizlere söylüyorum gittim aldım kazık yedim. Acer monitörde olay şu, eğer vrb yi açmazsan 1 ms değil 10ms civarı kullanırsın. Ha vrb yi açarsan da 1 ms gtg vermek için arkaya siyah kare ekliyor dolayısıyla parlaklık ciddi şekilde düşüyor, düşük parlaklıkta kullanmak sizin için sorun değilse alınır ama ben kesinlikle memnun kalmadım.

Sakın ha sakın Acer alma arkadaşım sizlere söylüyorum gittim aldım kazık yedim. Acer monitörde olay şu, eğer vrb yi açmazsan 1 ms değil 10ms civarı kullanırsın. Ha vrb yi açarsan da 1 ms gtg vermek için arkaya siyah kare ekliyor dolayısıyla parlaklık ciddi şekilde düşüyor, düşük parlaklıkta kullanmak sizin için sorun değilse alınır ama ben kesinlikle memnun kalmadım.
Yazmayı unuttum vrb yi açınca ekranda gözle görünmeyen ama telefonunuzun kamerasıyla gayet net gözüken bir flicker sorunu var ve 1 saat oynadıktan sonra müthiş göz ağrısı yapıyor.

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A

Yazmayı unuttum vrb yi açınca ekranda gözle görünmeyen ama telefonunuzun kamerasıyla gayet net gözüken bir flicker sorunu var ve 1 saat oynadıktan sonra müthiş göz ağrısı yapıyor.
yok hocam aceri felan eledim araştırmalarıma dayanarak Viewsonic 24" XG2405 ve AOC 23.8" 24G2U arasında kaldım bakalım indirime göre ikisinden birini tercih edeceğim.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

Acerle alakası yok modelle alakası var model zaten TN panel. Güzele de benzemiyor.

• Beğen

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
165 HZ olan son attıgın aceri kullanıyorum. Şuanlık memnunum. F/P ürünü ve eğer fps oyunu oynuyorsan genel olarak öneririm. TN Panel 165 hz ve modundan 0.5 ms e kadar desteklediği söyleniyor

• Beğen

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
bu monitörü ben 1495 liraya aldım
satıcı fiyatı arttırmış

Top Bottom