14600kf için b760 çipset anakart önerisi

şuan 6 k ya anakart alsan işlemciyi değiştirmek istesen bida anakart dehişcen boş iş
işlemci işimi rahat 5-6 sene görecek güçte. bir daha upgrade yapar mıyım sanmam. hem bu upgrade / soket işinin sonu yok. am4 alsan am5 çıkıyor çok daha mantıklı oluyor önceden am4 almış olmanın pek mantığı kalmıyor. am4 işlemci yine am5'dekinden pahalı oluyor. upgrade etmeyeceğimden am5'in bir avantajı kalmıyor (önbellek vs farkı dışında)

b760 chipset dolu dolu bir anakart istersen hem vrm hem diğer extralar konusunda Asus Tuf Gaming b760m plus wıfı ıı modelini öneirrim dolu dolu bir anakart. Uygun fiyatlı zamanlarını yakalarsan alınabilir. Haziran ayında 7k civarına satıldı

şuan 6 k ya anakart alsan işlemciyi değiştirmek istesen bida anakart dehişcen boş iş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle dehil o işler

ne için kulancan pc yi
dümdüz oyun

b760 chipset dolu dolu bir anakart istersen hem vrm hem diğer extralar konusunda Asus Tuf Gaming b760m plus wıfı ıı modelini öneirrim dolu dolu bir anakart. Uygun fiyatlı zamanlarını yakalarsan alınabilir. Haziran ayında 7k civarına satıldı
denk getirebilirsem mantıklı alternatif ama işte sıkıntı denk getirmekte

dümdüz oyun

denk getirebilirsem mantıklı alternatif ama işte sıkıntı denk getirmekte
düzmdüz oyunsa amd al derim testlere bakabilirsin amd çok daha iyi hem ileriye dönük olur

düzmdüz oyunsa amd al derim testlere bakabilirsin amd çok daha iyi hem ileriye dönük olur
hocam o kadarını biliyorum eyvallah da 14600'ün dengi amd'de 9700x. aralarında 4500 fiyat farkı var. değmez o kadar.

knk oyun kısmında o iş öyle olmuyo

knk eski testlere bakarsan evet ama 14 nesil çok ısındığı ve işlemciler bozulduğu için sürekli yeni düşük watt bioslar geldi o yüzdenşuan belki 7700 valo cs gibi fps oyunlarında l3 önbeleği düşük olduğu için 7500f bide yetişemez

knk eski testlere bakarsan evet ama 14 nesil çok ısındığı ve işlemciler bozulduğu için sürekli yeni düşük watt bioslar geldi o yüzdenşuan belki 7700 valo cs gibi fps oyunlarında l3 önbeleği düşük olduğu için 7500f bide yetişemez
l3 konusu eyvallah 7500f'e denk düşüyor onu biliyorum da 7700 de buz gibi çalışmıyor. ayrıca 1000tl daha fazla. ve gördüğüm kadarıyla 2k'da bile %4-5 geçiyor

vala testlerle konuşmak isterdim ama yeni yapılan test bulamadım saygı duyuyorum kalarına

vala testlerle konuşmak isterdim ama yeni yapılan test bulamadım saygı duyuyorum kalarına
yeni test olsa haklıymışsın diyeyim hocam. ama elimde elle tutulur bir kanıt lazım işte :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,680
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri