14600kf için b760 çipset anakart önerisi

anakarttan bu kadar kalite düşürmektense
anakartı biraz kaliteli seç
şimdilik o ramin tek 16 sı ile idare et süründürmez seni
yakın zamanda 1 tane daha ram alacak bütçen olduğunda ram ekle
aslında mantıklı fikir hocam. ben bunu bir değerlendiririm.

yok illaki daha ucuz diyorsan
2 m2 slotlu mosfet soğutmalı
200 tl daha ucuza satan yer var satıcıyı hiç duymadım

ama bir önceki alternatif daha iyi olabilir gibime geliyor
tamam hocam alternatifleri değerlendiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok illaki daha ucuz diyorsan
2 m2 slotlu mosfet soğutmalı
200 tl daha ucuza satan yer var satıcıyı hiç duymadım

ama bir önceki alternatif daha iyi olabilir gibime geliyor
bu arada hocam itopyada 4900'e varmış.

overclock merağım yok hocam. şimdi siz söylediniz diye baktım 14600'ün düzü daha ucuzmuş. ben en son baktığımda tersti 700tl falan kar ettik :D

hocam o kadar çıkmayalım ya. 6-6,5 civarları kâfi. eyvallah z serisi ama bu işlemciye biraz fazla gelir bence zaten.
Fiyat farkı çok değilse sen yine de K al, 14. Nesili araştırmadım ama genelde K serisi olan çiplerin stok frekansları da aynı isimli K olmayandan daha yüksek oluyor 😀

Z anakart fazla gelmez bu arada, alabiliyorsan al bence ama bütçe yetmezse B760 da işini görür VRM soğutucusu bile olmayan ucuz versiyonlarını alma yeter.

Fiyat farkı çok değilse sen yine de K al, 14. Nesili araştırmadım ama genelde K serisi olan çiplerin stok frekansları da aynı isimli K olmayandan daha yüksek oluyor 😀
14600'den 14600kf'ye 750tl kadar fiyat farkı var değer mi?

işlemciyi elinde yoksa almadıysan çabuk intelden vazgeç

14600'den 14600kf'ye 750tl kadar fiyat farkı var değer mi?
Bakayım dedim de Non K olan stokta 4.8GHz görüyor K versiyonu stokta 5.3GHz görüyor, ikisi baya farklı 0.5GHz az değil.

Şöyle olur anakart bütçesi 4 bin lira falan olsa o anakartlarla ancak K olmayan işlemci rahat çalışır anakart+işlemci olarak ucuza gelmiş olur ama anakart iyiyken 750TL için bu hız farkı bırakılmaz 😀

hem anakartı pahalı hem amd çok daha iyi performans alcaksın intel 14 nesili batırdı
6000tl fiyat farkı verirsem tabii daha iyi performans alırım. alamıyorsam neden alayım. anakartlarının da öyle aman aman am5'den farkı yok

şuan 6 k ya anakart alsan işlemciyi değiştirmek istesen bida anakart dehişcen boş iş

6000tl fiyat farkı verirsem tabii daha iyi performans alırım. alamıyorsam neden alayım. anakartlarının da öyle aman aman am5'den farkı yok
öyle dehil o işler

ne için kulancan pc yi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79