15.000 TL laptop önerisi

İleride Ram takviyesi yapacaksan elbette ki 3050 ti'li olan. Ayrıca işlemci olarak da diğerlerinden iyi.

Oynadığın oyunlara bağlı Lenovo özellik anlamında daha güzel gozukuyor ama ram 8gb yani en fazla GTA 5 oynicaksaniz onu alın ama ben cyberpunk assasins cred valhala oynicam diyorsanız Asus tuf alabilirsiniz

3050 ile 3050 ti arasında ne kadar bir fark var?
Çok aman aman yok ama işlemci olarak fark var ve buda fps etkiler ztn dediğim gibi en fazla GTA 5 oynicaksaniz Asus tuf yeter

3050 ile 3050 ti arasında ne kadar bir fark var?

İşlemci olarak var hocam ekran kartı arasında max 8-9 fps falan olması lazım en son hatırladığım güncellemelere göre. Ryzen 5 5600h, İ9 9880h'tan bile güçlü bir işlemci. Ben o lenovoyu tavsiye ederim.

Ram upgrade yapmak o kadar zor değil kendiniz bile yaparsınız.

peki o laptopa 8gb ram takviyesi yapmak ortalama kaç tl tutar?

peki o laptopa 8gb ram takviyesi yapmak ortalama kaç TL tutar?
knk servisinde varsa eklettirme cihazı alırsın kurarsın daha sonra servisine yurtiçi anlaşması varsa gönderirsin içine not olarak istediğini yazarsın orda sana fiyat teklifi verirler . eğer ben takarı dersen ilk önce laptopu açmanın garanti bozuyor mu dıye servisini ara bozmuyorsa açıp sende internetten indirime düşeni alıp takabilirsin fiyat oalrak da 700 civarı olarak söyleyebilirim 8Gb için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,718
Üyeler
173,866
Son üye
skydog
Geri