XPreach5
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 15000
Merhabalar yaklaşık 15 bin tl kadar bir bütçem var bu üç laptop arasında kaldım farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
Çok aman aman yok ama işlemci olarak fark var ve buda fps etkiler ztn dediğim gibi en fazla GTA 5 oynicaksaniz Asus tuf yeter3050 ile 3050 ti arasında ne kadar bir fark var?
Merhabalar yaklaşık 15 bin TL kadar bir bütçem var bu üç laptop arasında kaldım farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
3050 ile 3050 ti arasında ne kadar bir fark var?
asus rog strixe bi bakMerhabalar yaklaşık 15 bin TL kadar bir bütçem var bu üç laptop arasında kaldım farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
knk servisinde varsa eklettirme cihazı alırsın kurarsın daha sonra servisine yurtiçi anlaşması varsa gönderirsin içine not olarak istediğini yazarsın orda sana fiyat teklifi verirler . eğer ben takarı dersen ilk önce laptopu açmanın garanti bozuyor mu dıye servisini ara bozmuyorsa açıp sende internetten indirime düşeni alıp takabilirsin fiyat oalrak da 700 civarı olarak söyleyebilirim 8Gb içinpeki o laptopa 8gb ram takviyesi yapmak ortalama kaç TL tutar?