Neler Yeni

15-16 K sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkan Şahin
Arkadaşlar malum Dolar 27 Tl iken Bu zamanda pc toplanmaz diyoruz fakat Heves dolayısıyla ilk defa kendi paramla bir bilgisayar almak istiyorum Şuan çalışıyorum fakat biliyorsunuz ki hergün yeni zamlar yeni zamlar yarin bir gün sistem parçalarınada elbet zam gelecektir gelmeden bir bilgisayar toplamayi düşünüyorum. Sadece Bilgisayarimla oyun oynayacağım ve bilgisayarda gezinirken hızlı yüklesin hızlı dolaşayım kasmasın istiyorum Oynayacağım oyunlar tam belli degil fakat. Mount and Blade Bannerlord, bazı hikaye oyunları ve Yeni nesil.oyunları yüksek ayarlarda ( tek bu oyunlarda değil herşeyi oynayabilirim :D) 90 100 fps üstü oynamak istiyorum sistem parçaları olarak Şuanda bunlara göre 15 16 k etcek sistem parçalarını yazarmısınız? Mümkünse hazır almayacagım cunku biraz. Kazık ve kötü parçalar seçilebiliyor. fakat şunu 2 bin tl daha arttırırsan Vesaire şunu alabilirsin bu senin için daha iyi olur gibi tavsiyelere açığım ve son olarak arkadaşlar hemen şimdi mi almalıyım ne zamana kadar beklemeliyim?

Reav

80+ Silver
Arkadaşlar malum Dolar 27 TL iken Bu zamanda pc toplanmaz diyoruz fakat Heves dolayısıyla ilk defa kendi paramla bir bilgisayar almak istiyorum Şuan çalışıyorum fakat biliyorsunuz ki hergün yeni zamlar yeni zamlar yarin bir gün sistem parçalarınada elbet zam gelecektir gelmeden bir bilgisayar toplamayi düşünüyorum. Sadece Bilgisayarimla oyun oynayacağım ve bilgisayarda gezinirken hızlı yüklesin hızlı dolaşayım kasmasın istiyorum Oynayacağım oyunlar tam belli degil fakat. Mount and Blade Bannerlord, bazı hikaye oyunları ve Yeni nesil.oyunları yüksek ayarlarda ( tek bu oyunlarda değil herşeyi oynayabilirim :D) 90 100 fps üstü oynamak istiyorum sistem parçaları olarak Şuanda bunlara göre 15 16 k etcek sistem parçalarını yazarmısınız? Mümkünse hazır almayacagım cunku biraz. Kazık ve kötü parçalar seçilebiliyor. fakat şunu 2 bin TL daha arttırırsan Vesaire şunu alabilirsin bu senin için daha iyi olur gibi tavsiyelere açığım ve son olarak arkadaşlar hemen şimdi mi almalıyım ne zamana kadar beklemeliyim?
16 tam arada ya 18 bin bütçe lazım iyi bir şey için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar malum Dolar 27 TL iken Bu zamanda pc toplanmaz diyoruz fakat Heves dolayısıyla ilk defa kendi paramla bir bilgisayar almak istiyorum Şuan çalışıyorum fakat biliyorsunuz ki hergün yeni zamlar yeni zamlar yarin bir gün sistem parçalarınada elbet zam gelecektir gelmeden bir bilgisayar toplamayi düşünüyorum. Sadece Bilgisayarimla oyun oynayacağım ve bilgisayarda gezinirken hızlı yüklesin hızlı dolaşayım kasmasın istiyorum Oynayacağım oyunlar tam belli degil fakat. Mount and Blade Bannerlord, bazı hikaye oyunları ve Yeni nesil.oyunları yüksek ayarlarda ( tek bu oyunlarda değil herşeyi oynayabilirim :D) 90 100 fps üstü oynamak istiyorum sistem parçaları olarak Şuanda bunlara göre 15 16 k etcek sistem parçalarını yazarmısınız? Mümkünse hazır almayacagım cunku biraz. Kazık ve kötü parçalar seçilebiliyor. fakat şunu 2 bin TL daha arttırırsan Vesaire şunu alabilirsin bu senin için daha iyi olur gibi tavsiyelere açığım ve son olarak arkadaşlar hemen şimdi mi almalıyım ne zamana kadar beklemeliyim?
amd ekran kartı olur mu ona göre bakayım ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reav

80+ Silver
Eğer amd istersen ve üstüne koyabilecek durumun varsa bunu yada nvidia istiyorum illaki dersen 3050 falan bakılabilir.
rx7600 mantıksız bence

Eğer amd istersen ve üstüne koyabilecek durumun varsa bunu yada nvidia istiyorum illaki dersen 3050 falan bakılabilir.
düzeltiyorum rx6700xt fiyatları uçmuş en mantıklısı o

Tabikide amd ozellikle kullanirim
arkadaşın önerdiği en mantıklısı 8gb ram seni korkutmasın senin ekran kartın zaten o 8gbı aşacak güçte değil drop yemezsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: sarp
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erkan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DizKontak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Aydoğdu
Hocam kampanyaları kovala. 2 gün önce gencer gaming den ryzen 5 5600 rtx 3060 ti gigabyte sistemi tam 15.999tl ye aldım.
16 ram ve 512 ssd ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Samet
Bunlara da göz atabilirsin, peşin fiyatına taksit imkanı olması güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,935