Sinanenginbe
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Erkan Şahin
Arkadaşlar malum Dolar 27 Tl iken Bu zamanda pc toplanmaz diyoruz fakat Heves dolayısıyla ilk defa kendi paramla bir bilgisayar almak istiyorum Şuan çalışıyorum fakat biliyorsunuz ki hergün yeni zamlar yeni zamlar yarin bir gün sistem parçalarınada elbet zam gelecektir gelmeden bir bilgisayar toplamayi düşünüyorum. Sadece Bilgisayarimla oyun oynayacağım ve bilgisayarda gezinirken hızlı yüklesin hızlı dolaşayım kasmasın istiyorum Oynayacağım oyunlar tam belli degil fakat. Mount and Blade Bannerlord, bazı hikaye oyunları ve Yeni nesil.oyunları yüksek ayarlarda ( tek bu oyunlarda değil herşeyi oynayabilirim ) 90 100 fps üstü oynamak istiyorum sistem parçaları olarak Şuanda bunlara göre 15 16 k etcek sistem parçalarını yazarmısınız? Mümkünse hazır almayacagım cunku biraz. Kazık ve kötü parçalar seçilebiliyor. fakat şunu 2 bin tl daha arttırırsan Vesaire şunu alabilirsin bu senin için daha iyi olur gibi tavsiyelere açığım ve son olarak arkadaşlar hemen şimdi mi almalıyım ne zamana kadar beklemeliyim?