Şuan bu bütçelere en iyi ne toplanır ya da hazırda uygun sistem var mı bayadır piyasaya bakmıyorum Nvidia olur AMD ler eskiden sorunluydu şuan bi problem Yoksa o da olur sıkıntı yok
Ekran kartını rtx 2060 yapınca 16K yapıyor, Birde gaming gecesine geliyor cumaları. Diğer türlü 2. El alırısn
2060 sevmiyorum bi ara bu fiyatlara 5600 rx6700 sistem vardı o kadar mı düştü yaFP sistem bekle 16 bine 2060 var ama o fiyata 4060 sistem çıkmıştı. Karar senin ama bence biraz daha bekle gelmezse al 2060 sistemi. Acelen varsa alabilirsin hemen
Stoklara yetişebilirmiyizBu bütçede sadece gaming gecesi güzel olur gibi
16 bine iyi bir pc artık bu doviz kuru ile zor 2.elden ps5 kovalaŞuan bu bütçelere en iyi ne toplanır ya da hazırda uygun sistem var mı bayadır piyasaya bakmıyorum Nvidia olur AMD ler eskiden sorunluydu şuan bi problem Yoksa o da olur sıkıntı yok
Hocam ben bikgisayar arıyorum PS değil nasıl ders çalışıp oyun oynayıp araştırma yapıcam16 bine iyi bir pc artık bu doviz kuru ile zor 2.elden ps5 kovala
Vay be keşke zamanında alsaydım bi ara gençer 14k ya 6700 5600 sistem satıyordu2.el 5600 ve rx6600 toplanır.