15-16k Civarı Telefon önerisi

KaawnRR

80+
Reaksiyon skoru
68
Kamerası ve bataryası benim için önemli. Çok sık oyun oynamam. Uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Aklımda A35 5g var. Önerilerinizi bekliyorum.

Honor 90 alın derim. Fiyatına göre resmen eksiksiz bir telefon.
Honor 90 kağıt üzerinde güzel gözüküyor. Ama daha önce hiç bir tanıdığım konuştuğum birisi honor vb. marka telefon kullanmamış. Ben de almaya çekiniyorum biraz. En az 3 yıl idare etmesi lazım beni
Post automatically merged:

A35 5G de ekran sorunu var, A54 5G öneririm
A54 hariç bu bütçede ne önerebilirsiniz ?

S21 FE, Poco X6 veya X6 Pro, Realme 11 Pro olabilir. Sadece redmi serisinden uzak dur 1 2 yıla çok yavaşladığını hissedersin

S21 FE, Poco X6 veya X6 Pro, Realme 11 Pro olabilir. Sadece redmi serisinden uzak dur 1 2 yıla çok yavaşladığını hissedersin
Redmi serisi o kadar da kötü değil düşünüyorum. Annem 5 yıldır note 8 pro kullanıyor. Çok memnun. Benimde telefon bozuk olduğundan onunkini arada sırada kullanıyorum, gayet stabil. Ama sonra çıkan 12-13 vs. Durum onlarda böyle ise bilmiyorum

Bu kafama yattı ama satıcı tekin mi ? IMEI ile uğraştırır mı ? Cidden garantisi var mı ve fatura gönderecekler mi vs. emin değilim.

Genelde resmi satıcılardan alışveriş yapıyoruz . Bu yüzden güvenebilir miyim emin değilim.

Redmi serisi o kadar da kötü değil düşünüyorum. Annem 5 yıldır note 8 pro kullanıyor. Çok memnun. Benimde telefon bozuk olduğundan onunkini arada sırada kullanıyorum, gayet stabil. Ama sonra çıkan 12-13 vs. Durum onlarda böyle ise bilmiyorum

Bu kafama yattı ama satıcı tekin mi ? IMEI ile uğraştırır mı ? Cidden garantisi var mı ve fatura gönderecekler mi vs. emin değilim.
note 6 pro ve note 8 pro mükemmel telefonlardı doğrudur ben yeni modellerinden bahsettim 10 kullandım 11 pro kullandım 12 ve 13 ü de kullanan arkadaşlarım oldu 11 pro hariç hepsi hüsran telefon kendi fikrimce ben de yakın bir zamanda değiştirdim.

Genelde resmi satıcılardan alışveriş yapıyoruz . Bu yüzden güvenebilir miyim emin değilim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CM26...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 Burdan al direk. Satıcısı Amazon.

note 6 pro ve note 8 pro mükemmel telefonlardı doğrudur ben yeni modellerinden bahsettim 10 kullandım 11 pro kullandım 12 ve 13 ü de kullanan arkadaşlarım oldu 11 pro hariç hepsi hüsran telefon kendi fikrimce ben de yakın bir zamanda değiştirdim.
öyle zaten f/p telefonlar ama uzun ömürlü falan değiller 2-3 yıl sonra kasmaya başlamıştı bendede

Tamam teşekkürler. Satıcıya nerden bakacağız. Ben göremedim de :D
1716621425745.png

Geri