bu model li araştırmışım biraz 4-5 saat te bir piksel yenielemsi yapmak gerekiyormuş galiba o yüzden vazgeçtimBu kadar vermişken 3k daha ekleyin stok girdiklerinde 18 e G6 oled alın gözünüz senlensin
4 taksitte yapiyolar vade f
önerin için teşekkür ederim![]()
Dell Alienware AW2723DF 27 inç Gaming Monitör
Akıcı ve tutarlı performans için 280Hz’a kadar aşırı hız aşırtmalı / 240Hz doğal değişken tazeleme hızlarıyla oyunun içine dalın.www.gaming.gen.tr
İstemezsen yapmazsın. Oled varken ips almak hata. Ekranı kapalıyken otomatik yapıyor zaten. Ayrıca 10-15 dk mola vermiyor musun? 8 saat aralıksız oynayacak halin yok.bu model li araştırmışım biraz 4-5 saat te bir piksel yenielemsi yapmak gerekiyormuş galiba o yüzden vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerin için teşekkür ederim
İstemezsen yapmazsın. Oled varken ips almak hata. Ekranı kapalıyken otomatik yapıyor zaten. Ayrıca 10-15 dk mola vermiyor musun? 8 saat aralıksız oynayacak halin yok.
görseller için çok sağol samsung 32" Odyssey G6 G65B 2K 240 Hz Gaming Monitör nasıl sence
Çek baba oled keyfine bak derimHerkese merhaba 15 bin tl bütçem var çoğunlukla mmorpg oyun oynuyorum haftasonlarıda warzone veya battlefield oynuyorum monitör önerisinde bulunma şansınız varmı?