Çözüldü✓ 15 Bin TL Bütçeyle Monitör Önerisi

Semih..

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15000
Herkese merhaba 15 bin tl bütçem var çoğunlukla mmorpg oyun oynuyorum haftasonlarıda warzone veya battlefield oynuyorum monitör önerisinde bulunma şansınız varmı?

Bu kadar vermişken 3k daha ekleyin stok girdiklerinde 18 e G6 oled alın gözünüz senlensin
4 taksitte yapiyolar vade farksiz

Bu kadar vermişken 3k daha ekleyin stok girdiklerinde 18 e G6 oled alın gözünüz senlensin
4 taksitte yapiyolar vade f
bu model li araştırmışım biraz 4-5 saat te bir piksel yenielemsi yapmak gerekiyormuş galiba o yüzden vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerin için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Trendyoldan bak hocam 750 tl ek indirim var. Peşin fiyatına 6 taksitle al. Bugün bitiyor kampanya

bu model li araştırmışım biraz 4-5 saat te bir piksel yenielemsi yapmak gerekiyormuş galiba o yüzden vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerin için teşekkür ederim
İstemezsen yapmazsın. Oled varken ips almak hata. Ekranı kapalıyken otomatik yapıyor zaten. Ayrıca 10-15 dk mola vermiyor musun? 8 saat aralıksız oynayacak halin yok.

IMG_3108.webp

IMG_3085.webp

IMG_2603.webp

IMG_2575.webp

İstemezsen yapmazsın. Oled varken ips almak hata. Ekranı kapalıyken otomatik yapıyor zaten. Ayrıca 10-15 dk mola vermiyor musun? 8 saat aralıksız oynayacak halin yok.

görseller için çok sağol samsung 32" Odyssey G6 G65B 2K 240 Hz Gaming Monitör nasıl sence

@Tayfunns çok teşekkür ederim önerin için bugün alıcam dediğin monitörden öneride bulunan diğer arkadaşlarada teşekkür ederim

Knk o paraya VA panel almak yapacagin en buyuk hatalardan biri olur. OLED almiyorsan bari IPS panel olsun en azindan, buyuk sacmalarsin bak yapma

Geri