Yardım 15 Bin TL’ye En İyi Telefon Hangisi?

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar,

15.000 TL ile 20.000 TL arasında alınabilecek,günlük kullanım için fiyat/performans açısından en iyi telefonlar hangileridir?

Samsung Galaxy A36 bu fiyat aralığında gerçekten “kral” bir telefon sayılır mı? Fiyat/performans olarak nasıl, bu telefonlar arasında kaçıncı sırada yer alır?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

A56 bütçe artarsa 24fe

Merhaba arkadaşlar,

15.000 TL ile 20.000 TL arasında alınabilecek,günlük kullanım için fiyat/performans açısından en iyi telefonlar hangileridir?

Samsung Galaxy A36 bu fiyat aralığında gerçekten “kral” bir telefon sayılır mı? Fiyat/performans olarak nasıl, bu telefonlar arasında kaçıncı sırada yer alır?

Poco f6

Merhaba arkadaşlar,

yd poco x7 pro

14.999tllik fiyatiyla a36 8/256 gercekten f/p bir cihaz. Ama 20kya cikabiliyorsan 8/256 a56 dusunulebilir.

hocam, bu Samsung'un şarj cihazı nereden alınır? 2500 TL şarj cihazı mı olur yaw bunun daha uygun bir çözümü yok mu? Orijinal şarj aletini daha uygun fiyata alabileceğimiz bir yer var mı?
Samsung EP-T2510NWEGWW 25 W Type-C Beyaz Hızlı Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/ZVlAEDdCdCQMsyl6Z
Emin değilim orjinalliğinden ama 25w destekli spigen vs de olur

hocam, bu Samsung'un şarj cihazı nereden alınır? 2500 TL şarj cihazı mı olur yaw bunun daha uygun bir çözümü yok mu? Orijinal şarj aletini daha uygun fiyata alabileceğimiz bir yer var mı?
Orijinale gerek yok. Düzgün almanız yeterli.

Bu model mi daha iyi yoksa Anker'in bu modeli mi? Hangisi daha kaliteli ise onu almayı düşünüyorum. Ayrıca bu iki model arasında ne gibi farklar var? Sizin önerdiğiniz uygun fiyatlı olanı da alabilir miyim? Hangisini tavsiye edersiniz?

Ürün linki: Anker 313 PPS Destekli 45W USB-C Şarj Cihazı – Hepsiburada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,387
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri