Yardım 15 Bin TL’ye En İyi Telefon Hangisi?

peki hocam adaptörün içinden dahili usb kabo çıkıyor mu adaptörü telefona bağlama için
ikincı el alın hocam orjinal olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki hocam adaptörün içinden dahili usb kabo çıkıyor mu adaptörü telefona bağlama için
teyzemın s23 ultrası vardı cıhazın sarj yerini yakmıstı cakma önermiyorum o yuzden

Merhaba arkadaşlar,

15.000 TL ile 20.000 TL arasında alınabilecek,günlük kullanım için fiyat/performans açısından en iyi telefonlar hangileridir?

Samsung Galaxy A36 bu fiyat aralığında gerçekten “kral” bir telefon sayılır mı? Fiyat/performans olarak nasıl, bu telefonlar arasında kaçıncı sırada yer alır?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe 15k civarı ise a36 20kya çıkıyorsa a56 daha da çıkıyorsa s24fe ben 19.5k ya galaxy buds 3 ile beraber aldım oyun konusunda beni yeteri kadar tatmin etti (fazla detaylı oyun oynamam aciyorsa kasmadan yeter benim icin)şarj konusunda da malzeme kalitesi de güzel

hocam, bu Samsung'un şarj cihazı nereden alınır? 2500 TL şarj cihazı mı olur yaw bunun daha uygun bir çözümü yok mu? Orijinal şarj aletini daha uygun fiyata alabileceğimiz bir yer var mı?
Ben indirim ile 65 wat 3 girişli Samsung şarj cihazı almıştım 1kya bi araştır bence .

a36 çok ısınıyor bunu bilerek al, instada geziyorum ısınıyor telefon

Hocam, acil bakar mısınız?
Ben Trendyol'dan A36'nın 256 GB versiyonunu aldım, fakat açıklamada 6 GB RAM yazıyor.
Bu ne anlama geliyor? Gerçekten 6 GB RAM'li bir model mi var?

https://www.trendyol.com/samsung/ga...ri-cep-telefonu-p-917839768?boutiqueId=681310
6gb versiyonu da var.

a36 çok ısınıyor bunu bilerek al, instada geziyorum ısınıyor telefon
Şunları deneyin. Isınması normal değil.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/guncel-detayli-samsung-telefon-ayarlari.1061058/

Merhaba arkadaşlar,

15.000 TL ile 20.000 TL arasında alınabilecek,günlük kullanım için fiyat/performans açısından en iyi telefonlar hangileridir?

Samsung Galaxy A36 bu fiyat aralığında gerçekten “kral” bir telefon sayılır mı? Fiyat/performans olarak nasıl, bu telefonlar arasında kaçıncı sırada yer alır?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S24fe-a56

Honor 400 veya a56 bütçe artarsa s24 fe

ısınması normal hocam, telefon 1 aylık. almadan önce araştırma yaparken herkes çok ısınıyor yorumu yapmış. umursamadım ne kadar ısınabilir ki diye, cidden ısınıyor
Çoğu telefonda ısınma şikayeti oluyor zaten. Kullanıma bağlı. İnsta snap tiktok gibi uygulamalar telefonu alev topuna çeviriyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
5 konunun 3'ü aynı. A36

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi