Neler Yeni

Yardım 15 mouse arasından hangisi iyi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Swarcow videoda şöyle söylüyor "Switch olarak Huano Pink Dot kullanılmış, çok güzel bir hissiyatı var, bu switchler Katanada kullanılan Huano Black Shell Pink Dot dediğimiz switchlerle aynılar."
O zaman click ömrü olarak Ninjutso 10M, Atlantis 80M Viper ise 30M. Atlantis daha iyi gibi ninjutsodan.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
O zaman click ömrü olarak Ninjutso 10M, Atlantis 80M Viper ise 30M. Atlantis daha iyi gibi ninjutsodan.
İşte aradaki 10 gram farkı var sadece. Kullanıcının fikrine kalmış bence. İsterse sonra switchleri değişebilir. Şahsen 10 gramı dikkati alıp ninjutso alırdım ama atlantis daha güzel duruyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Logitech g pro x superlight tavsiye ederim. Mouse o kadar hafif ki yokmuş hissiyatı veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Piyasada Ninjutso Sora varken g pro x'e hafif demek küfür gibi bir şey bence.
Logitech G Pro X superlight da 63 gramdan hafif bir mouse. Senin bahsettiğin mouse da 45 gram. Ben Superlight kullanıyorum çok da memnunum ayrıca Logitech'in fare konusundaki kalitesi de bariz bahsettiğin markayı ilk kez duydum. Memnun olduğum için ben arkadaşa da onu önerdim bu kadar kasmana gerek yok

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Logitech G Pro X superlight da 63 gramdan hafif bir mouse. Senin bahsettiğin mouse da 45 gram. Ben Superlight kullanıyorum çok da memnunum ayrıca Logitech'in fare konusundaki kalitesi de bariz bahsettiğin markayı ilk kez duydum. Memnun olduğum için ben arkadaşa da onu önerdim bu kadar kasmana gerek yok
Hocam herhangi bir offensive bir sey soylemek istemiyorum yanlis anlamayin, ama logitechin 10 modelinin 4'unde cift tiklama problemi oluyor cokta kaliteli denemez logiteche mouse anlaminda.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
10 15 gram ağırlığı az mı buluyorsun? Logitech kalitesiz demiyorum kalitesiz olsa bu mouse bu kadar tutmazdı zaten. Ama bu 2 sene geride kaldı ve en ucuz fiyatı 2800 lira, muadillerine göre hem eskidiğini ve pahalı olduğunu söylüyorum. Bahsettiğim markalar Türkiye'ye yeni giriş yaptı zaten yurtdışı incelemelerini izlersen 2 mouseninde ne kadar beğenildiğini görebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
10 15 gram ağırlığı az mı buluyorsun? Logitech kalitesiz demiyorum kalitesiz olsa bu mouse bu kadar tutmazdı zaten. Ama bu 2 sene geride kaldı ve en ucuz fiyatı 2800 lira, muadillerine göre hem eskidiğini ve pahalı olduğunu söylüyorum. Bahsettiğim markalar Türkiye'ye yeni giriş yaptı zaten yurtdışı incelemelerini izlersen 2 mouseninde ne kadar beğenildiğini göreb

10 15 gram ağırlığı az mı buluyorsun? Logitech kalitesiz demiyorum kalitesiz olsa bu mouse bu kadar tutmazdı zaten. Ama bu 2 sene geride kaldı ve en ucuz fiyatı 2800 lira, muadillerine göre hem eskidiğini ve pahalı olduğunu söylüyorum. Bahsettiğim markalar Türkiye'ye yeni giriş yaptı zaten yurtdışı incelemelerini izlersen 2 mouseninde ne kadar beğenildiğini görebilirsin.
E sporcu felan mısın :D 15 gram ağırlığa takıldın. Ben kendim kullandım memnunum diye adama önerdim neyi dert oldu sana bu kadar? Fiyat konusuna gelince yazın Hepsiburada da bayram indirimiyle birlikte 1300 tl ye almıştım ben şimdi 3 bin liraya dayanmış :/ Bahsettiğin markayı daha önce duymadım bir bilgim yok

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
E sporcu felan mısın :D 15 gram ağırlığa takıldın. Ben kendim kullandım memnunum diye adama önerdim neyi dert oldu sana bu kadar? Fiyat konusuna gelince yazın Hepsiburada da bayram indirimiyle birlikte 1300 TL ye almıştım ben şimdi 3 bin liraya dayanmış :/ Bahsettiğin markayı daha önce duymadım bir bilgim yok
E sporcu olmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Arkadaş en iyi mouseu almak istiyorum demiş ve piyasada en fp mouse şuan bana göre Ninjutso Sora ya da Lamzu Atlantis. Tüm olay bundan ibaret. Evet fiyatı 1500 lira civarında olsa hala alınabilir ama ülkenin durumu belli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
E sporcu olmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Arkadaş en iyi mouseu almak istiyorum demiş ve piyasada en fp mouse şuan bana göre Ninjutso Sora ya da Lamzu Atlantis. Tüm olay bundan ibaret. Evet fiyatı 1500 lira civarında olsa hala alınabilir ama ülkenin durumu belli.
En iyi mouse kriterini sadece hafifliğe sığdırdığını göremedim ama? Kaldı ki Superlight de çok ama çok hafif bir mouse 63 gramdan daha hafif. Kime göre en iyi neye göre en iyi? Ben kendim kullanıp memnun olduğum için önermek istedim bunu birkaçıncı defa söylüyorum sanırım. Fiyat konusuna gelince, genel olarak bir mouse 3 bin tl civarlarında para vermek şu zamanda bana göre pek akıl işi değil fiyat konusunda haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,440
Üyeler
164,498
Son üye
Narutosjnsjsvsjaba
Top Bottom