Neler Yeni

Yardım 15 mouse arasından hangisi iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Geçer
En iyi mouse kriterini sadece hafifliğe sığdırdığını göremedim ama? Kaldı ki Superlight de çok ama çok hafif bir mouse 63 gramdan daha hafif. Kime göre en iyi neye göre en iyi? Ben kendim kullanıp memnun olduğum için önermek istedim bunu birkaçıncı defa söylüyorum sanırım. Fiyat konusuna gelince, genel olarak bir mouse 3 bin TL civarlarında para vermek şu zamanda bana göre pek akıl işi değil fiyat konusunda haklısın
Sadece hafiflik değil olay switch sensör ve o fiyat bandında en çok önerilen mouselar onlar bu yüzden en iyiler diye adlandırılıyor

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
En iyi mouse kriterini sadece hafifliğe sığdırdığını göremedim ama? Kaldı ki Superlight de çok ama çok hafif bir mouse 63 gramdan daha hafif. Kime göre en iyi neye göre en iyi? Ben kendim kullanıp memnun olduğum için önermek istedim bunu birkaçıncı defa söylüyorum sanırım. Fiyat konusuna gelince, genel olarak bir mouse 3 bin TL civarlarında para vermek şu zamanda bana göre pek akıl işi değil fiyat konusunda haklısın
Dostum hala anlamamakta inat ediyorsun söylediğim mouseler kağıt üzerinde her açıdan superlighttan iyiler. Gerek switch kalitesi gerek sensör. En iyi mouse kriterini sadece ağırlığa bağlamıyorum. Ama en iyi deniliyorsa sen kullanıp beğendiğin için superlight çok mükemmel ve alınabilir bir mouse olarak düşünülmüyor. Önermene bir şey demiyorum zaten. Sadece daha iyisi varken hala superlightı övüyorsun şaka gibisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Dostum hala anlamamakta inat ediyorsun söylediğim mouseler kağıt üzerinde her açıdan superlighttan iyiler. Gerek switch kalitesi gerek sensör. En iyi mouse kriterini sadece ağırlığa bağlamıyorum. Ama en iyi deniliyorsa sen kullanıp beğendiğin için superlight çok mükemmel ve alınabilir bir mouse olarak düşünülmüyor. Önermene bir şey demiyorum zaten. Sadece daha iyisi varken hala superlightı övüyorsun şaka gibisin.
Arkadaşım laftan anlamıyor musun? Bahsettiğin mouse hakkında bir bilgim yok sadece kullandığım mouse oldugu ve memnun olduğum için önerdim. Dünya üzerindeki en iyi mouse Superlight dır felan diye bir şey duydun mu benden? Söylediğin mouse bakarım araştırırım kendimce bir kıyas yaparım. Logitech den iyi de olabilir. Benim bu tarz bir iddiam yok zaten. Hala anlamadan gelip kelime yapıyorsunuz burda

NightWish2434

80+ Silver
arkadaşlar artık noktayı koyalım cok uzadı 2 günlük araştırma sonucu bu verilere ulaştım hepsinin adını yazıcağım ayrı yetten fotoğraftada var 15 tanesinin görseli gelelim konuya eski mouse rival 3 idi ve 120 mm bir uzunluk söz konusu bu bana 3-4mm kısa geldi bu baktığım mouselar 125mm 128mm tam aradığım uzunlukta, genişlik kısaydı rival 3 de, bunların genişliğine pek bakamadim ama iyidir umarım son olarak espor cu mouse olması lazım hafif ve sensör de donma olmaması lazım 300 dpi gibi düşük bir ayarda oynuyorum aralarından en iyilerini de seçebilirsiniz yada şunu cıkar bu ondan iyi zaten diyerek tercih sayımı azaltada bilirsiniz.
Mouse ların adları sırası ile;
*steelseries aerox 3 2020 versiyon
*ninjutso sora
*logitech G pro X
*Corsair katar pro
*ninjutso katana
*steelseries sensei ten
*delux m800db
*razer deathadder v2 pro
*razer viper ultimate
*endgame xm1r
*logitech g pro hero
*razer viper 8 khz
*zowie ec2-c
*pulsefire haste
*glorious model D
dedigim gibi arkadaşlar biraz fazla, bana, şuna o kadar verecegine bu onla aynı veya şu ondan iyi onu cıkar gibi şeyler diyebilirsiniz daya iyi olur , yardımınız için teşekkür ederim şimdiden.
Viper ultimate

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Denemedim mouse güncel olduğu için önerdim 3395 sensöre sahip şuan çoğu kişi yüksek fiyatta bu mouse u ve lamzu atlantisi öneriyor bir de viper v2 pro öneriliyor bu yüzden önerdim g pro x eskidi bence
Gpx esikidi mi xd

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Evet eskidi 2 yıl geçti eskimemiş mi ?
Eski diye düşünmüyorum. En safe shape mouse çoğu kişi kullanıyor. Kullananların çoğu memnun memnun olmayanlarda var ancak onlar ilk versiyon gpx diye biliyorum arkadaşım şuana kadar 3 adet gpx kullandı herhangi birinde sorun olmadı.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Eski diye düşünmüyorum. En safe shape mouse çoğu kişi kullanıyor. Kullananların çoğu memnun memnun olmayanlarda var ancak onlar ilk versiyon gpx diye biliyorum arkadaşım şuana kadar 3 adet gpx kullandı herhangi birinde sorun olmadı.
Sorun olmaması iyi ama şuan daha iyileri var.

Alinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Akın
arkadaşlar bir gün girmedim diye mouse önerisi , tartışmaya girmiş , en iyi mouse diye bir şey yok bu kişiye göre değişir bende eskiden pahalı bir mouse alıp bu en iyi mouse dediğim oldu ama değil bu tartişma niye bu kadar uzadı hiç anlamadım oku oku anca bitirdim ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
can karabey
arkadaşlar bir gün girmedim diye mouse önerisi , tartışmaya girmiş , en iyi mouse diye bir şey yok bu kişiye göre değişir bende eskiden pahalı bir mouse alıp bu en iyi mouse dediğim oldu ama değil bu tartişma niye bu kadar uzadı hiç anlamadım oku oku anca bitirdim ya.
el ölçülerin ne mouse u nasıl tutuyorsun?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
arkadaşlar artık noktayı koyalım cok uzadı 2 günlük araştırma sonucu bu verilere ulaştım hepsinin adını yazıcağım ayrı yetten fotoğraftada var 15 tanesinin görseli gelelim konuya eski mouse rival 3 idi ve 120 mm bir uzunluk söz konusu bu bana 3-4mm kısa geldi bu baktığım mouselar 125mm 128mm tam aradığım uzunlukta, genişlik kısaydı rival 3 de, bunların genişliğine pek bakamadim ama iyidir umarım son olarak espor cu mouse olması lazım hafif ve sensör de donma olmaması lazım 300 dpi gibi düşük bir ayarda oynuyorum aralarından en iyilerini de seçebilirsiniz yada şunu cıkar bu ondan iyi zaten diyerek tercih sayımı azaltada bilirsiniz.
Mouse ların adları sırası ile;
*steelseries aerox 3 2020 versiyon
*ninjutso sora
*logitech G pro X
*Corsair katar pro
*ninjutso katana
*steelseries sensei ten
*delux m800db
*razer deathadder v2 pro
*razer viper ultimate
*endgame xm1r
*logitech g pro hero
*razer viper 8 khz
*zowie ec2-c
*pulsefire haste
*glorious model D
dedigim gibi arkadaşlar biraz fazla, bana, şuna o kadar verecegine bu onla aynı veya şu ondan iyi onu cıkar gibi şeyler diyebilirsiniz daya iyi olur , yardımınız için teşekkür ederim şimdiden.
Logitech g pro x.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,338
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom