15 pro, pro max vs yurt dışı 16 pro + apple watch series 8 hangisi tercih edilir

Ruffian

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
bir yanda 65-70 civarında yurt içi 15 pro, pro max bulunuyor diğer yanda 65 civarına 16 pro ve apple watch alınabiliyor apple watch sebebini sorarsanız cellular için şebeke yani hücresel veri için sizce hangisi bide daha önce telefon getirmiş biri tekrar telefon getirebilir mi?

16 pro yurt içi alamam 80 bin lira bi 10 bin lira daha çıkamam şuan hazırda 50 bin liraya yakın bir param var zar zor yükseliyorum zaten.

TR 15 Pro Max.

benim için antutu vs. hiç umurumda değil benim ihtiyacım olan tek şey kamera çok fark yoksa yurt içi alıcam 15 pro ya da pro max.

15 pronun kamerasından memnun kalmadım

hocam nasıl memnun kalmadınız detay verin ona göre pro max bulmaya çalışıcam 15 pro hazırda varda pro max daha bulamadım.
15 Pro ile Pro Max'in kameraları 5X telefoto dışında birebir aynı. Ben 15 Pro Max kullanıyorum fazlasıyla memnunum.

15 Pro ile Pro Max'in kameraları 5X telefoto dışında birebir aynı. Ben 15 Pro Max kullanıyorum fazlasıyla memnunum.
hocam 16 pro arasında yurt dışından getirmek gibi bir zahmete katlanmaya değmez dimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben iPhone X lerin bile kamerasını seviyorum çok güzel çekiyor pişman etme gibi bir ihtimali yoktur herhalde.

Değmez, kameralar birebir aynı zaten.
hocam işlemci umurumda değil zaten RAM'ler aynı ekranlar yakın vs. kameradan çekiniyordum yoksa yurt içi alacağım aksiyon tuşu vs. hiç işime yaramaz kullananın olduğunu da hiç düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

65-70 dediğiniz telefonlar ikinci el mi
%99 muydu 100 müydü neydi tanıdığım bir telefoncu zaten ayıplı ürün verirse ne olacağını çok iyi biliyor.

Değmez, kameralar birebir aynı zaten.
hocam para biriktirdim ve yurt içi almaya karar verdim 16 pro fakat 128 GB alacağım google fotoğrafları kullanabilirmiyim clouda kayıt etmek için fotoğrafları çünkü google fotoğraflar daha ucuz icloud'a göre yıllık şeklinde alacağım kullanabilirmiyim onu sorucaktım 17 pro diceksenizde hem param yetmez hemde tasarımı çok benlik değil bir de bekleyemem daha fazla.

Durum güncellemesi vermek istedim adaptör ile beraber 80 bin civarına 16 pro aldım ve şunu demeliyim herkesin mutlaka iOS denemesini tavsiye ediyorum AP ayrı bir işletim sistemi animasyonlar mükemmel ben instagramda vs. Duvar kâğıtları sabit zannediyordum ama canlı duvar kâğıdıymış Apple da sosyal medyayı bolca kullanan birisi kesinlikle iOS da şaşmamalı.

Geri