Genellikle erkeklerde boy uzaması 16-18 yaşına kadar devam eder, ama bazı durumlarda 20-21 yaşına kadar sürebilir. Bu tamamen genetik, beslenme, uyku düzeni ve hormonlarla ilgilidir. Ergenlik geç başlayanlarda uzama süresi biraz daha uzun olabilir.Selamlar bu konulardan sıkıldığınızı biliyorum sadece biraz farklı görüş almak istedim 15.5 yaşındayim boyum 177 babam 184 annem 162 sizce boyum kaç olur uzar mı
Çok rahat yeter çok iyi boy bence fazla uzun olmak iyi değil şuanki boyda kalsak hiç uzamasak gene yeter zaten182 183 olsam yeterli ya
ergenliğe kaç yaşında girdiğinle de ilgili bu daha ergenliğe yeni girdiysen veya girmediysen büyüme potansiyelin daha yüksekSelamlar bu konulardan sıkıldığınızı biliyorum sadece biraz farklı görüş almak istedim 15.5 yaşındayim boyum 177 babam 184 annem 162 sizce boyum kaç olur uzar mı
13 te falan girdim erken girmedimergenliğe kaç yaşında girdiğinle de ilgili bu daha ergenliğe yeni girdiysen veya girmediysen büyüme potansiyelin daha yüksek
Pek inandırıcı gelmedi, herhangi bir şey yaptın mı? Spor vs.20 yaşından sonra 7 santim uzadım 22 23 yaşlarında 178dim şuan 185
sana inandırmak gibi bi derdim yok aralıklı yaparım belki duruş bozuklugu vardı bunun etkiside olabilirPek inandırıcı gelmedi, herhangi bir şey yaptın mı? Spor vs.
Sakin ol şampiyons
sana inandırmak gibi bi derdim yok aralıklı yaparım belki duruş bozuklugu vardı bunun etkiside olabilir