15 Yaş Kilo Almak ve Vücudu Şekillendirmek İçin Antrenman Önerisi

15 Yaşındayım boyum 1.65 kilomdan tam emin değilim ama son ölçtüğümde 52 falandı ve kolay kolay kilo alamıyorum. 2 isteğim var sadece, biraz kilo almak ve kollarımı geliştirmek. Evde kendim yapabileceğim antrenmanlar var mı ? Salona gitmek istemiyorum. Çok pahalı olmadığı sürece gerekli şeyleri alabilirim.
calisthenics yap bence sagda solda barfiks demiri bulursun illa ki. hem toxic gym ortamindan da uzak durmus olursun

15 Yaşındayım boyum 1.65 kilomdan tam emin değilim ama son ölçtüğümde 52 falandı ve kolay kolay kilo alamıyorum. 2 isteğim var sadece, biraz kilo almak ve kollarımı geliştirmek. Evde kendim yapabileceğim antrenmanlar var mı ? Salona gitmek istemiyorum. Çok pahalı olmadığı sürece gerekli şeyleri alabilirim.
15 çok erken değil mi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Sadece kollara çalışırsan buna benzersin
images

ya da bu

Dumbell (bandıl yazmışsınız yanlışım varsa düzeltin lütfen) kaç kg olmalı ve ne gibi hareketler yapmalıyım. Video yada site varsa link atabilir misiniz ?

Kaynak linki alabilir miyim ?
Kanka Dumbell doğrusu ben espiri yaptım eskiden bi caps vardı bandıl ne doğrusunu unuttum şakası yaptım. Bence 5-5 ve 10-10 al her türlü götürür.

15 çok erken değil mi ya

images

ya da bu
Valla kanka 15 geç bile kalınmış biliyor musun. Keşke bende 15te başlasaydım diyorum

Kanka Dumbell doğrusu ben espiri yaptım eskiden bi caps vardı bandıl ne doğrusunu unuttum şakası yaptım. Bence 5-5 ve 10-10 al her türlü götürür.

Valla kanka 15 geç bile kalınmış biliyor musun. Keşke bende 15te başlasaydım diyorum
geç mi kalınmış :DD

yeni gelişmeye başlayan bi vücut için nasıl geç kalınıyor dostum gelişme çağında bodybuilding önerilmiyor ancak gel gör ki popüler kültür napıcan

Geri