15k ya daha iyisini toplarsınkonu başlıkta adam akıllı cevaplar istiyorum 15k biriktirip 650w PSU i7 7700k RTX 2060 ve 244hz monitör alacağım 15k ile hepsini alabiliyorum.
abartma daha iyisi yok heryerde araştırdım anakartım max i7 7700k destekliyor zaten ona göre de rtx 2060 var en iyi ekran kartı PSU şuan 250w oha çok düşük değilmi diceksin apu sistem olduğu için böyle15k ya daha iyisini toplarsın
ben para diyorum sen fiyatı parçaları boşver15k ya daha iyisini toplarsın
Bana kalırsa 15 yaşında çalışmak eskide kaldıabartma daha iyisi yok heryerde araştırdım anakartım max i7 7700k destekliyor zaten ona göre de rtx 2060 var en iyi ekran kartı PSU şuan 250w oha çok düşük değilmi diceksin apu sistem olduğu için böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben para diyorum sen fiyatı parçaları boşver
244hz monitör iyiymiskonu başlıkta adam akıllı cevaplar istiyorum 15k biriktirip 650w PSU i7 7700k RTX 2060 ve 244hz monitör alacağım 15k ile hepsini alabiliyorum.
adam akıllı cevaplar istiyomuş abimiz sinirlendirmeyin244hz monitör iyiymis
oha 3 sene neeee artık sanayide çalıştıran yok illaki çırak olarak alıyorlar ben okulu bırakmak istemiyorumUstte arkadasin dedigi gibi sanayi vesaire gibi yerlerde calisabilirsin 15k yi da en az 3 senede falan yaparsin.
ondan sonra anama bacıma karıma kızıma halama teyzeme kundakdaki bebeme msn arkadaşıma hürriyetime cürriyetime ilimime bilimime dilimime sövdü oluyoradam akıllı cevaplar istiyomuş abimiz sinirlendirmeyin
lan sen ne kadar büyük bi ergensin abi abi ötücen reelda çok biliyorsa git kendin buloha 3 sene neeee artık sanayide çalıştıran yok illaki çırak olarak alıyorlar ben okulu bırakmak istemiyorum
ondan sonra anama bacıma karıma kızıma halama teyzeme kundakdaki bebeme msn arkadaşıma hürriyetime cürriyetime ilimime bilimime dilimime sövdü oluyor
Dostum sana secenek sunuyoruz sen istemiyorsun sana bir cok secenek sundu arkadaslar daha ne istiyorsun ben anlamadim.oha 3 sene neeee artık sanayide çalıştıran yok illaki çırak olarak alıyorlar ben okulu bırakmak istemiyorum
ondan sonra anama bacıma karıma kızıma halama teyzeme kundakdaki bebeme msn arkadaşıma hürriyetime cürriyetime ilimime bilimime dilimime sövdü oluyor
lan reelde görse yolunu değiştiricek bunlar niye böyle yalan sen ne kadar büyük bi ergensin abi abi ötücen reelda çok biliyorsa git kendin bul
bak küçük kardesim sövecek kadar erkeğim lafımın arkasındada dururum sıkıntı yok diyosan gene söv ama bunları yaptıktan sonra adresinide verirsin sana sözüm olsun ülkenin en uzak kösesinde ol gelmezsem bende adam değilimoha 3 sene neeee artık sanayide çalıştıran yok illaki çırak olarak alıyorlar ben okulu bırakmak istemiyorum
hem ayranım dökülmesinoha 3 sene neeee artık sanayide çalıştıran yok illaki çırak olarak alıyorlar ben okulu bırakmak istemiyorum
evime saniyede 3000 sipariş gelince adresimi verdiğim için gelen pişmanlık hissilan reelde görse yolunu değiştiricek bunlar niye böyle ya
bak küçük kardesim sövecek kadar erkeğim lafımın arkasındada dururum sıkıntı yok diyosan gene söv ama bunları yaptıktan sonra adresinide verirsin sana sözüm olsun ülkenin en uzak kösesinde ol gelmezsem bende adam değilim