150.000 TL Araba Tavsiyesi

Eğer eski demezsen 2001-2002 nissan primera alabilirsin. bu fiyatlarda 200 bin km altı ve kazasız bulunur. yaklaşık 8 aydır kullanıyoruz az yakıyor güzel araba.

HB Clio 2 bakabilirsin 100 150 arası bulunuyor , 2000 2002 arası

Toyota Corolla 1.6 GLI Special 1998 Model
Bu araba bizde var Maşallah harika araba.
Yağını suyunu zamanında koy ömürlük bin.

HB Clio 2 bakabilirsin 100 150 arası bulunuyor , 2000 2002 arası
Toyota Corolla 1.6 GLI Special 1998 Model
Bu araba bizde var Maşallah harika araba.
Yağını suyunu zamanında koy ömürlük bin.

Bu nasıl?

Bu nasıl?

Hocam era'lara bizim buralarda taksi gözü ile bakılıyor biz bahsettiğim aracı satıyoruz 165 bin lira verebilirsen verelim sana 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıl?

Kilometreside yüksek ayrıca hocam :)

Hocam era'lara bizim buralarda taksi gözü ile bakılıyor biz bahsettiğim aracı satıyoruz 165 bin lira verebilirsen verelim sana 😅

Kilometreside yüksek ayrıca hocam :)

Bu iyi midir??

İyi gibi gözüküyor. Alınır. Ama ekspere sokmak şart.
bir şey soracaktım ben şimdi Çorum'da oturuyorum, bu aracı ben gidip alabilir miyim yeni ehliyetle hemen uzun yola çıkmak biraz sıkıntı olur gibime geliyor. Daha farklı servis mi çağırmam gerek nasıl alacağım başka bir ilden?

bir şey soracaktım ben şimdi Çorum'da oturuyorum, bu aracı ben gidip alabilir miyim yeni ehliyetle hemen uzun yola çıkmak biraz sıkıntı olur gibime geliyor. Daha farklı servis mi çağırmam gerek nasıl alacağım başka bir ilden?
Niye sıkıntı olsun çıkabilirsin

Hocam yanınızda daha önce'den uzun yol tecrübesi olan birini almanız şart.

Hemen alıştırıyım mı kendimi o kadar uzun yola? Ehliyeti daha alamadan bir terslik olmaz inşallah.
Tek başınıza gitmeyin çok riskli. Biz alırken yanımızda daha önce tecrübesi olan birisi ile gittik.

Hocam yanınızda daha önce'den uzun yol tecrübesi olan birini almanız şart.

Tek başınıza gitmeyin çok riskli. Biz alırken yanımızda daha önce tecrübesi olan birisi ile gittik.
Kesin nasıl emin olup gidebilirim? Mesela bu linkini attığım clio'yu alacağım ama ya gittiğimde beklediğim gibi çıkmazsa ne yapacağım? Nasıl emin olabilirim yani.

Kesin nasıl emin olup gidebilirim? Mesela bu linkini attığım clio'yu alacağım ama ya gittiğimde beklediğim gibi çıkmazsa ne yapacağım? Nasıl emin olabilirim yani.
Hocam adamı arayın diyin eğer dediğiniz haricinde bir şey çıkarsa tüm masraflar size ait diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,025
Üyeler
184,719
Son üye
Mert_Öztürk
Geri