HB Clio 2 bakabilirsin 100 150 arası bulunuyor , 2000 2002 arası
Toyota Corolla 1.6 GLI Special 1998 Model
Bu araba bizde var Maşallah harika araba.
Yağını suyunu zamanında koy ömürlük bin.
Hocam era'lara bizim buralarda taksi gözü ile bakılıyor biz bahsettiğim aracı satıyoruz 165 bin lira verebilirsen verelim sanaBu nasıl?
Hyundai Accent Era Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Hyundai Accent Era fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Kilometreside yüksek ayrıca hocamBu nasıl?
Hyundai Accent Era Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Hyundai Accent Era fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hocam era'lara bizim buralarda taksi gözü ile bakılıyor biz bahsettiğim aracı satıyoruz 165 bin lira verebilirsen verelim sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kilometreside yüksek ayrıca hocam
İyi gibi gözüküyor. Alınır. Ama ekspere sokmak şart.Renault Clio Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Clio fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bu iyi midir??
bir şey soracaktım ben şimdi Çorum'da oturuyorum, bu aracı ben gidip alabilir miyim yeni ehliyetle hemen uzun yola çıkmak biraz sıkıntı olur gibime geliyor. Daha farklı servis mi çağırmam gerek nasıl alacağım başka bir ilden?İyi gibi gözüküyor. Alınır. Ama ekspere sokmak şart.
Niye sıkıntı olsun çıkabilirsinbir şey soracaktım ben şimdi Çorum'da oturuyorum, bu aracı ben gidip alabilir miyim yeni ehliyetle hemen uzun yola çıkmak biraz sıkıntı olur gibime geliyor. Daha farklı servis mi çağırmam gerek nasıl alacağım başka bir ilden?
Hocam yanınızda daha önce'den uzun yol tecrübesi olan birini almanız şart.bir şey soracaktım ben şimdi Çorum'da oturuyorum, bu aracı ben gidip alabilir miyim yeni ehliyetle hemen uzun yola çıkmak biraz sıkıntı olur gibime geliyor. Daha farklı servis mi çağırmam gerek nasıl alacağım başka bir ilden?
Tek başınıza gitmeyin çok riskli. Biz alırken yanımızda daha önce tecrübesi olan birisi ile gittik.Hemen alıştırıyım mı kendimi o kadar uzun yola? Ehliyeti daha alamadan bir terslik olmaz inşallah.
Kesin nasıl emin olup gidebilirim? Mesela bu linkini attığım clio'yu alacağım ama ya gittiğimde beklediğim gibi çıkmazsa ne yapacağım? Nasıl emin olabilirim yani.Hocam yanınızda daha önce'den uzun yol tecrübesi olan birini almanız şart.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek başınıza gitmeyin çok riskli. Biz alırken yanımızda daha önce tecrübesi olan birisi ile gittik.
Hocam adamı arayın diyin eğer dediğiniz haricinde bir şey çıkarsa tüm masraflar size ait diye.Kesin nasıl emin olup gidebilirim? Mesela bu linkini attığım clio'yu alacağım ama ya gittiğimde beklediğim gibi çıkmazsa ne yapacağım? Nasıl emin olabilirim yani.