Neler Yeni

Öneri 350 bin TL ye kadar araba tavsiyesi

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Hocam attığınız touareg harbiden araba .
3.0 tdi olanına bindim , araba asfaltı kazıyor viraj desen düz yolmuş gibi dönüyor.
Fakat bu ülkede şahin almak dahi bir problem şahini geç bir tane minnacık scooter bile üstüne binlerce ceza kesilmiş bir araba. Siz düşünün hocam yakıt fiyatları aldı başını gitti , parça fiyatları deseniz her geçen gün daha da artıyor doblonun orjinal balatası 1250 lira bir de bu araba doblo hocam şöyle daha lüks bir şey olsa normal derim ama alt tarafı doblo diyebilirsiniz.
Gerçekten ülkede hafif yaşlı ve ciğerli bir makineye binmek acayip ücretlere çıkıyor.
Bu paraya daha az masraflı yüksek modelli arabaya binmek gerçekten daha mantıklı .
Mantığını konuşturmazsan cüzdanını konuşturman lazım. Cüzdanım konuşmasın dersen mantığını konuşturman lazım.

Yoksa 1.6 1.5 1.8 araba muhabbeti benimde hoşuma gitmiyor. Bir kere a8 3.0 tdi long sürdüm daha da her arabaya güzel gözüyle bakmadım emin olun
Bana kalsa BMW 7.45 önerecektim 2002 model, harbi araba asıl o bence. Ama yakıt tüketimi anormal ötesi.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Biraz yarıtımcı kafası olucak ama tek bir araba almak yerine 3 tane araba alın sahibindende ve araba pazarlarında sarın aylık net 5-10 arası kazandırıyor denenmiş ve denenmeye devam ediyor

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biraz yarıtımcı kafası olucak ama tek bir araba almak yerine 3 tane araba alın sahibindende ve araba pazarlarında sarın aylık net 5-10 arası kazandırıyor denenmiş ve denenmeye devam ediyor
Daha riskli söyleyeyim o zaman ben. AXS (Axie infinity) alıp 350.000 tl ile (26.000 dolar) Stake ettiği zaman ayda 34.000 tl geliyor. 1 yıl içinde coin fiyatı artarsa daha çok kaar , düşerse zararını stake ettiğin paradan gelen kaar kurtarıyor. (YTD)

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Abe possat https://www.sahibinden.com/ilan/vas...at-hatasiz-boyasiz-degisensiz-980539331/detay
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikiside güzel araçlar hocam sizce passat mı yoksa 3.16 mı
bu bmw yi benim tanıdığım biri satıyor

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
bmw yi boşver hocam cok problemli araç hep oynanıyor biyerleriyle de passat öyle mi çiçek gibi araba peynir ekmek gibi piyasası alımı kolay satımı kolay bmw ergenlerin elinden düşmüyor binilecek araba passattır

equinoxx

80+ Bronze
bmw yi boşver hocam cok problemli araç hep oynanıyor biyerleriyle de passat öyle mi çiçek gibi araba peynir ekmek gibi piyasası alımı kolay satımı kolay bmw ergenlerin elinden düşmüyor binilecek araba passattır
Vay bee.

Top Bottom