ThorJ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,785
- İsim
- alperen
- İlgilendiği Kategoriler
- Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Bana kalsa BMW 7.45 önerecektim 2002 model, harbi araba asıl o bence. Ama yakıt tüketimi anormal ötesi.Hocam attığınız touareg harbiden araba .
3.0 tdi olanına bindim , araba asfaltı kazıyor viraj desen düz yolmuş gibi dönüyor.
Fakat bu ülkede şahin almak dahi bir problem şahini geç bir tane minnacık scooter bile üstüne binlerce ceza kesilmiş bir araba. Siz düşünün hocam yakıt fiyatları aldı başını gitti , parça fiyatları deseniz her geçen gün daha da artıyor doblonun orjinal balatası 1250 lira bir de bu araba doblo hocam şöyle daha lüks bir şey olsa normal derim ama alt tarafı doblo diyebilirsiniz.
Gerçekten ülkede hafif yaşlı ve ciğerli bir makineye binmek acayip ücretlere çıkıyor.
Bu paraya daha az masraflı yüksek modelli arabaya binmek gerçekten daha mantıklı .
Mantığını konuşturmazsan cüzdanını konuşturman lazım. Cüzdanım konuşmasın dersen mantığını konuşturman lazım.
Yoksa 1.6 1.5 1.8 araba muhabbeti benimde hoşuma gitmiyor. Bir kere a8 3.0 tdi long sürdüm daha da her arabaya güzel gözüyle bakmadım emin olun