hakanoncul9
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,116
1.8 Toyota Corolla Hybrid 2020 250 civarıydı en son zamlanmıştır heralde de vi bak derim 5 litre yakıyordu
yakıt önemli değil hocam bana göre, zaten daha bugün 1.340 tl lik fotoğraf çekindim arabayla1.8 Toyota Corolla Hybrid 2020 250 civarıydı en son zamlanmıştır heralde de vi bak derim 5 litre yakıyordu
Katılıyorum.Renault Talisman Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Talisman fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Açık ara Talisman demekteyim.Renault Talisman Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Talisman fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hem motorun bilinirliği, güvenilirliği, hem de saygın duruşu ve 4CONTROL gibi D segmentine yakışır özellikleri var. 3.16 bunun yanında biraz fasa fiso.
hocam otomatik vites olsun istiyorum manueli almak istemiyorum ciddenRenault Talisman Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Açık ara Talisman demekteyim.Renault Talisman Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Hem motorun bilinirliği, güvenilirliği, hem de saygın duruşu ve 4CONTROL gibi D segmentine yakışır özellikleri var. 3.16 bunun yanında biraz fasa fiso.
çoğu o fiyat bandındaki lüks arabalar 2009 model falan o yüzden manuel.hocam otomatik vites olsun istiyorum manueli almak istemiyorum cidden
hocam otomatik vites olsun istiyorum manueli almak istemiyorum cidden
Talisman 2015 yılında tanıtıldı bu arada.çoğu o fiyat bandındaki lüks arabalar 2009 model falan o yüzden manuel.
talisman için demiyorum o lüks değil ki ayrıca.Renault Talisman Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Renault Talisman Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Talisman 2015 yılında tanıtıldı bu arada.
hocam lüks olsun da 2009 olsun önemli değil temiz olamsı önemli olan bence çünkü 2021 model egea var bizde de neyi varki 4 teker 1 direksiyondan ibaret arabaçoğu o fiyat bandındaki lüks arabalar 2009 model falan o yüzden manuel.
rofl.talisman için demiyorum o lüks değil ki ayrıca.
aynen öyle hocamAlıntıyı görüntüle
al aga gerçek araba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kriterlerin ;
daha 'lüks' markalardan (bmw , audi , mercedes)
otomatik vites
4 kapı sedan
150+ beygir
böyle diyebilir miyiz?
Talisman bayıldığım arabadır.Renault Talisman Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Hem motorun bilinirliği, güvenilirliği, az yakması, hem de saygın duruşu ve 4CONTROL gibi D segmentine yakışır özellikleri var. 3.16 bunun yanında biraz fasa fiso.