Öneri 350 bin TL ye kadar araba tavsiyesi

Abi "ilk sahibi bmwye, bmw ise ikinci sahibine biner" diye laf vardır siz gitmişsiniz gelecekteki masrafları düşünmeden bmw önermişsiniz. @Denizgezen Serviste çalışıyor arabanın herşeyini bilir ona göre uygun öneri yapar. Ben olsam deniz mesaj verene kadar net karar vermezdim.

bu araç nasıl mesela hocam
birde hocam mercedeslerdeki kompressor ne demek
Turbo benzeri bir sistem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"ilk sahibi bmwye, bmw ise ikinci sahibine biner"
Ahahah tamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gelecekteki masrafları düşünmeden bmw önermişsiniz.
Bunu düşünürsek hiçbir araba alınmamalı. Kendim galericiyim, hiç sorun yaşamadım.

Abi "ilk sahibi bmwye, bmw ise ikinci sahibine biner" diye laf vardır siz gitmişsiniz gelecekteki masrafları düşünmeden bmw önermişsiniz. @Denizgezen Serviste çalışıyor arabanın herşeyini bilir ona göre uygun öneri yapar. Ben olsam deniz mesaj verene kadar net karar vermezdim.
yurtdışında servis ücretleri araba ile aynı fiyatta bu kadar sorun etmiyorlar :D bizim millet risk alamıyor tabi 300 bin versin alsın clio 1.0 ını

yurtdışında servis ücretleri araba ile aynı fiyatta bu kadar sorun etmiyorlar :D bizim millet risk alamıyor tabi 300 bin versin alsın clio 1.0 ını
Çok sorunsuz clio 1.0 :d

hocam size çok katılıyorum babam sırf bu sebep den ötürü 1.4 fire easy egea aldı kahrını ben çekiyorum arabada ne motor var ne tork var ne yol tutuşu var ne konfor var hiçbirşey yok zaten boş paket ki araç gitsin diye performanslı kullanınca da ortalama da 7.6 litre yakıyor

Açık ara Talisman demekteyim.
Hem motorun bilinirliği, güvenilirliği, az yakması, hem de saygın duruşu ve 4CONTROL gibi D segmentine yakışır özellikleri var. 3.16 bunun yanında biraz fasa fiso.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri