Lütfen yardımcı olur musun öyleyse bunu yazacağına![]()
Tamam sistemi dizip atar mısınız daha iyisini düşündüğünüz
Ekran KartıTamam dizer misin
Bu sistem alınmamalı ben kendim en kral parçalarla 130k topladım. Kasa psu ve cpu soğutucusuz.![]()
ULTIMA-5080 / AMD Ryzen 7 9800X3D / ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-5080 sistem tavsiyesi ASUS RTX 5080 16GB ve AMD Ryzen 7 9800X3D ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
2 dk lık bakmayla bile bu sistem çıktı karşıma detaylı araştırma yapılsa dahada bulunur ve kardeşim demeniz garip bir davranış.
Hocam zaten araştırmadan direk önüme çıkanı attım bu bütçelerde kesinlikle tek tek toplamak en mantıklısı.Bu sistem alınmamalı ben kendim en kral parçalarla 130k topladım. Kasa psu ve cpu soğutucusuz.
150k bütçede rtx5000 serisine yönelmeni tavsiye ederim çok iyi teknolojiler gelebilirAlıntıyı görüntüle
Dostlar artık netleştirmek istiyorum bazı şeyleri. Acilen bir sistem almam gerekiyor bütçem maksimum 150.000 TL içeriğinde sıvı soğutucu dahil bir sistem dizmeye çalışıyorum ama sürekli her kafadan bir ses çıkıyor mesela 4070 ti super mantıklı bir ekran kartı mı yoksa 5070 5080'e mi yönelmek daha iyi işlemciyi yüksek tutmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam anakarta vereceğine ram'e verir 6400mhz az.Ekran Kartı
İşlemci
Soğutucu
![]()
Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.999,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart
![]()
Asus ROG Strix X870E-E Gaming WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Asus ROG Strix X870E-E Gaming WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart 90MB1IB0-M0EAY0 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ram
![]()
Patriot Viper Venom 64 GB 6400 MT
Patriot Viper Venom 64 GB 6400 MT PVV564G640C32K detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
SSD
![]()
Samsung 990 PRO MZ-V9P4T0BW PCI-Express 4.0 4 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 990 PRO MZ-V9P4T0BW PCI-Express 4.0 4 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 990 PRO MZ-V9P4T0BW PCI-Express 4.0 4 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 12.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa
![]()
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 7.968,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güç Kaynağı
Tamam hocam bende senden öneri istiyorum rica etsem düzgün bir sistem atar mısın?Hocam zaten araştırmadan direk önüme çıkanı attım bu bütçelerde kesinlikle tek tek toplamak en mantıklısı.
Sizin önerinizide bekliyorum link atar mısınız.Bu sistem alınmamalı ben kendim en kral parçalarla 130k topladım. Kasa psu ve cpu soğutucusuz.
Hocam sistem tek tek link attım önceki mesajda bakabilirsinizTamam hocam bende senden öneri istiyorum rica etsem düzgün bir sistem atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin önerinizide bekliyorum link atar mısınız.