6 veya 8 GB Vramli kartları tercih etmeniz gerekiyor.
RX 580 8 GB
RX 570 8GB
RX 5500XT 8 GB
RX 480/470 8GB
Model kartlardan ucuza bulup denemek için alabilirsiniz.
Tek tek kartların mh değerlerine bakmak isterseniz :
GPU mining ⛏️ | minerstat
Most profitable GPUs and their hashrates. Compare GPUs by power consumption, efficiency, profitability, and coins.minerstat.com
Sentetik değerlere göre yaptığı kazımları görebilirsiniz.
Oc+uv ile mh'ı arttırıp güç tüketimini azaltabileceğiniz de ekleyeyim.
İşe girmeden neler kazanacağınızı da hesaplayabileceğiniz siteyi de ekleyeyim:
Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Monero, Kaspa and more
Find out what your expected return is depending on your hash rate and electricity cost. Find out if it's profitable to mine Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH and more. Do you think you've got what it takes to join the tough world of cryptocurrency mining?www.cryptocompare.com
Hocam girmek hiç mantıklı değil diye kesin konuşmuşsunuz fakat daha ETH 2 güncellemesinin ne zaman kesin olarak geleceği belli bile değil. Hiç belli olmaz bu işler.bu devirde hiçbir rig mantıklı değil dostum 1 yıla kalmaz kazançlar yarıya kadar düşecek ethereum 2 güncellemesiyle. Alternatif coinlere yönelmekte kazancı düşürecek. İyice araştır dostum
usta 2 yıldır erteleniyor EİP1559 ile çok yaklaşıldı güncellemeye kendim 3060 ti ile mining yaparak bilgisayar taksidimi ödüyorum garantisi olmayan bir yol şuan elimde 150 bin TL para olsun hepsini ethereum'a atardım miningten çok getiri olur diye düşünüyorum. ytdHocam girmek hiç mantıklı değil diye kesin konuşmuşsunuz fakat daha ETH 2 güncellemesinin ne zaman kesin olarak geleceği belli bile değil. Hiç belli olmaz bu işler.
Yaw kardeism gidecen para verecek kendi parasını anca çıkarır ozamana kadar Ekran kartının biri gider hadi 2 hadi 3 karlı değil anlayın abi o para bende olsa 3090 Kurarım sistemiRİG kurucam ama hangi ekran kartı daha karlı hangi anakart almam gerek hangi işlemci kafamda hangi güç kaynağı aklımda bistler var ama kafayı yiyicem yardım edin lütfen ACİL !!!!
Orası öyle de dostum dediğim gibi hiçte belli olmaz. 150 bin tlyi ethereum almak daha mantıklı olabilir uzun vadede üzmez.usta 2 yıldır erteleniyor EİP1559 ile çok yaklaşıldı güncellemeye kendim 3060 ti ile mining yaparak bilgisayar taksidimi ödüyorum garantisi olmayan bir yol şuan elimde 150 bin TL para olsun hepsini ethereum'a atardım miningten çok getiri olur diye düşünüyorum. ytd
150k ya 20 adet Rx 580 8gb alıp kurursan 15.5 ayda kara geçmeye baslarsınRİG kurucam ama hangi ekran kartı daha karlı hangi anakart almam gerek hangi işlemci kafamda hangi güç kaynağı aklımda bistler var ama kafayı yiyicem yardım edin lütfen ACİL !!!!
ayrıca eth bitse bile alt coinlerde devam edersin.150k ya 20 adet Rx 580 8gb alıp kurursan 15.5 ayda kara geçmeye baslarsın
alt coinlerle parasını her türlü çıkartırsın ama bir süre sonra kapladığı yerden ve sesten bile rahatsız olmaya başladım ben 150k lık rig e sallıyorum 1 yılda parasını çıkarsa elinde satabileceğin yada kullanabileceğin bir rig olur ama her yönden çekip çekiştirmek lazım mevzuyu para az para değil sonuçta150k ya 20 adet Rx 580 8gb alıp kurursan 15.5 ayda kara geçmeye baslarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca eth bitse bile alt coinlerde devam edersin.