Neler Yeni

150.000 TL Bütçem var Yardım !!!!

Hamican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamican
RİG kurucam ama hangi ekran kartı daha karlı hangi anakart almam gerek hangi işlemci kafamda hangi güç kaynağı aklımda bistler var ama kafayı yiyicem yardım edin lütfen ACİL !!!!

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
6 veya 8 GB Vramli kartları tercih etmeniz gerekiyor.
RX 580 8 GB
RX 570 8GB
RX 5500XT 8 GB
RX 480/470 8GB
Model kartlardan ucuza bulup denemek için alabilirsiniz.
Tek tek kartların mh değerlerine bakmak isterseniz :

Sentetik değerlere göre yaptığı kazımları görebilirsiniz.
Oc+uv ile mh'ı arttırıp güç tüketimini azaltabileceğiniz de ekleyeyim.

İşe girmeden neler kazanacağınızı da hesaplayabileceğiniz siteyi de ekleyeyim:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
bu devirde hiçbir rig mantıklı değil dostum 1 yıla kalmaz kazançlar yarıya kadar düşecek ethereum 2 güncellemesiyle. Alternatif coinlere yönelmekte kazancı düşürecek. İyice araştır dostum
Hocam girmek hiç mantıklı değil diye kesin konuşmuşsunuz fakat daha ETH 2 güncellemesinin ne zaman kesin olarak geleceği belli bile değil. Hiç belli olmaz bu işler.

brsokcu

80+ Bronze
Hocam girmek hiç mantıklı değil diye kesin konuşmuşsunuz fakat daha ETH 2 güncellemesinin ne zaman kesin olarak geleceği belli bile değil. Hiç belli olmaz bu işler.
usta 2 yıldır erteleniyor EİP1559 ile çok yaklaşıldı güncellemeye kendim 3060 ti ile mining yaparak bilgisayar taksidimi ödüyorum garantisi olmayan bir yol şuan elimde 150 bin TL para olsun hepsini ethereum'a atardım miningten çok getiri olur diye düşünüyorum. ytd

Sagittarius

80+ Silver
RİG kurucam ama hangi ekran kartı daha karlı hangi anakart almam gerek hangi işlemci kafamda hangi güç kaynağı aklımda bistler var ama kafayı yiyicem yardım edin lütfen ACİL !!!!
Yaw kardeism gidecen para verecek kendi parasını anca çıkarır ozamana kadar Ekran kartının biri gider hadi 2 hadi 3 karlı değil anlayın abi o para bende olsa 3090 Kurarım sistemi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
usta 2 yıldır erteleniyor EİP1559 ile çok yaklaşıldı güncellemeye kendim 3060 ti ile mining yaparak bilgisayar taksidimi ödüyorum garantisi olmayan bir yol şuan elimde 150 bin TL para olsun hepsini ethereum'a atardım miningten çok getiri olur diye düşünüyorum. ytd
Orası öyle de dostum dediğim gibi hiçte belli olmaz. 150 bin tlyi ethereum almak daha mantıklı olabilir uzun vadede üzmez.

kaangms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Kaan Gümüş
150k ya 20 adet Rx 580 8gb alıp kurursan 15.5 ayda kara geçmeye baslarsın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca eth bitse bile alt coinlerde devam edersin.

brsokcu

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca eth bitse bile alt coinlerde devam edersin.
alt coinlerle parasını her türlü çıkartırsın ama bir süre sonra kapladığı yerden ve sesten bile rahatsız olmaya başladım ben 150k lık rig e sallıyorum 1 yılda parasını çıkarsa elinde satabileceğin yada kullanabileceğin bir rig olur ama her yönden çekip çekiştirmek lazım mevzuyu para az para değil sonuçta

Top Bottom