150.000 TL Bütçem var Yardım !!!!

Hamican

80+
Reaksiyon skoru
2
RİG kurucam ama hangi ekran kartı daha karlı hangi anakart almam gerek hangi işlemci kafamda hangi güç kaynağı aklımda bistler var ama kafayı yiyicem yardım edin lütfen ACİL !!!!

bu devirde hiçbir rig mantıklı değil dostum 1 yıla kalmaz kazançlar yarıya kadar düşecek ethereum 2 güncellemesiyle. Alternatif coinlere yönelmekte kazancı düşürecek. İyice araştır dostum

6 veya 8 GB Vramli kartları tercih etmeniz gerekiyor.
RX 580 8 GB
RX 570 8GB
RX 5500XT 8 GB
RX 480/470 8GB
Model kartlardan ucuza bulup denemek için alabilirsiniz.
Tek tek kartların mh değerlerine bakmak isterseniz :

Sentetik değerlere göre yaptığı kazımları görebilirsiniz.
Oc+uv ile mh'ı arttırıp güç tüketimini azaltabileceğiniz de ekleyeyim.

İşe girmeden neler kazanacağınızı da hesaplayabileceğiniz siteyi de ekleyeyim:

bu devirde hiçbir rig mantıklı değil dostum 1 yıla kalmaz kazançlar yarıya kadar düşecek ethereum 2 güncellemesiyle. Alternatif coinlere yönelmekte kazancı düşürecek. İyice araştır dostum
Hocam girmek hiç mantıklı değil diye kesin konuşmuşsunuz fakat daha ETH 2 güncellemesinin ne zaman kesin olarak geleceği belli bile değil. Hiç belli olmaz bu işler.

Hocam girmek hiç mantıklı değil diye kesin konuşmuşsunuz fakat daha ETH 2 güncellemesinin ne zaman kesin olarak geleceği belli bile değil. Hiç belli olmaz bu işler.
usta 2 yıldır erteleniyor EİP1559 ile çok yaklaşıldı güncellemeye kendim 3060 ti ile mining yaparak bilgisayar taksidimi ödüyorum garantisi olmayan bir yol şuan elimde 150 bin TL para olsun hepsini ethereum'a atardım miningten çok getiri olur diye düşünüyorum. ytd

RİG kurucam ama hangi ekran kartı daha karlı hangi anakart almam gerek hangi işlemci kafamda hangi güç kaynağı aklımda bistler var ama kafayı yiyicem yardım edin lütfen ACİL !!!!
Yaw kardeism gidecen para verecek kendi parasını anca çıkarır ozamana kadar Ekran kartının biri gider hadi 2 hadi 3 karlı değil anlayın abi o para bende olsa 3090 Kurarım sistemi

usta 2 yıldır erteleniyor EİP1559 ile çok yaklaşıldı güncellemeye kendim 3060 ti ile mining yaparak bilgisayar taksidimi ödüyorum garantisi olmayan bir yol şuan elimde 150 bin TL para olsun hepsini ethereum'a atardım miningten çok getiri olur diye düşünüyorum. ytd
Orası öyle de dostum dediğim gibi hiçte belli olmaz. 150 bin tlyi ethereum almak daha mantıklı olabilir uzun vadede üzmez.

150k ya 20 adet Rx 580 8gb alıp kurursan 15.5 ayda kara geçmeye baslarsın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca eth bitse bile alt coinlerde devam edersin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca eth bitse bile alt coinlerde devam edersin.
alt coinlerle parasını her türlü çıkartırsın ama bir süre sonra kapladığı yerden ve sesten bile rahatsız olmaya başladım ben 150k lık rig e sallıyorum 1 yılda parasını çıkarsa elinde satabileceğin yada kullanabileceğin bir rig olur ama her yönden çekip çekiştirmek lazım mevzuyu para az para değil sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,934
Üyeler
189,943
Son üye
1STIKLAL1991
Geri