Gecen sene şokta 100 TL idihttps://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k27-x-jammer-rgb-mikrofonlu-kulaklik-pm-HB00000W41Y6 şu kulaklığı 4 5 ay önce 130 TL ye aldım şimdi en ucuz 250 olmuş eğer yukarı çıkarsan kulaklıktan çok memnunum ses kalitesi mikrofon kalitesi olsun çok memnunum rgb olmasıda çok hoş bence
evet hocam şoka geldiğinde hemen tüketmişlerdi elemanları ayırmış yasak ama işte biliyorsunuz welcome türkiye bende 30 tl fazla vermek zorunda kalmıştım o zaman aldım işte 4 5 ay dediğime bakma hahaha telefon tablet nerde istersen orda çalışıyorGecen sene şokta 100 TL idi
280 TL ye o kulaklığı almak çok saçma yanlış bir öneri yapmışsınız onun yerine Gamenote h2016d öneririm kullanıyorum memnunumevet hocam şoka geldiğinde hemen tüketmişlerdi elemanları ayırmış yasak ama işte biliyorsunuz welcome türkiye bende 30 TL fazla vermek zorunda kalmıştım o zaman aldım işte 4 5 ay dediğime bakma hahaha
akakçe üzerinden 250 tl ye alabiliyorsun dediğim tamamen göreceli bir şey kanka tercih rampagenin markasına güvenerek aldım yoksa a b markası hemen hemen aynılar280 TL ye o kulaklığı almak çok saçma yanlış bir öneri yapmışsınız onun yerine Gamenote h2016d öneririm kullanıyorum memnunum
https://www.hepsiburada.com/gamenot...magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail
Resimlerde gösterilen pop filter gelmedi bana alacakların bilgisine
şuan indirimde alırsa kaçırmasınJames Donkey 710 veya 711 alabileceğin en iyi düşük bütçeli oyuncu kulaklığı.
Ak akçe üstünden almıyorsun attığım link Hepsiburada linki , ürünleri marka kalıbına koyarak almak bana göre saçma ama senin tercihinakakçe üzerinden 250 TL ye alabiliyorsun dediğim tamamen göreceli bir şey kanka tercih rampagenin markasına güvenerek aldım yoksa a b markası hemen hemen aynılar
A101’e lenovo gelmişti.Arkadaşlar 200 TL geçmeyecek şekilde gaming kulaklık önerir misiniz
hocam okuduğunuzu pek anlayamamışsınız sanırım ilk mesajımda demiştim ki link attım 250 tl ye bulunabiliyor yazdım iyi günler marka önemlidir apple gm mobili bir tutabilirmisinizAk akçe üstünden almıyorsun attığım link Hepsiburada linki , ürünleri marka kalıbına koyarak almak bana göre saçma ama senin tercihin