150 Bin TL Tofaş SLX

Era7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
19 yaşındayım telefonumu vs satıp para toplayıp bi araba almak istiyorum ilk arabam olacak babamın arabası var ama artık istemeden izin almadan işimi görmek istiyorum.95 Model bi SLX buldum Çürük çarık yok Tüpü falan 2029 a kadar aracı alıp kendim şekillendirmek istiyorum zaten alınır mı ?

şekillendirmenle 300bine çıkar herhalde.300 bine daha kaliteli bişey yokmu? halen tofaş kullanan var demekki!

19 yaşındayım telefonumu vs satıp para toplayıp bi araba almak istiyorum ilk arabam olacak babamın arabası var ama artık istemeden izin almadan işimi görmek istiyorum.95 Model bi SLX buldum Çürük çarık yok Tüpü falan 2029 a kadar aracı alıp kendim şekillendirmek istiyorum zaten alınır mı ?
çürük çarık yok :kekw: kimse inandıramaz beni.

vallaha hacı bizde var 95 model slx hani tofaş sonuçta sanayiden çıkmıyor o ayrı dava da alacaksan 96 enjeksiyonlu modelini al beyinli modelkini hem onda hidrolik direksiyon falanda var daha rahat olur hem sıralı otogaz 95liler karbüratörlü daha ucuz olur masrafı ama enjeksiyonlu kadar da rahat olamaz yine de sen bilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Tofaşın karbüratörlüsü alınır. Enjeksiyonlusunu alırsın sonra yana yakına beyinci ararsın. Çürük çarık olayına pek inanasım gelmedi. Çünkü bu arabaların hepsinde çürük olur. Arabanın motoru sağlamsa yağ yakma duman atma yoksa ve muayeneden geçecek vaziyette ise alınır

• Beğen
Motor almak daha mantıklı .

Alınır ama çalışmıyorsan o masrafın altından kalkamazsın.

Muayne önemli hocam ve 88 model üstü şahin doğan herhangi birini alın karbüratörlü olsun yeter s l sl slx bu paketler artık bu araçlarda fark etmiyor hepsi ikinci el yoruldu temizleride uçuk fiyatlar siz muayensi yeni yapılmış 120 130 bin miktara alın kafanıza göre ufak şeyler yaparsanız

• Beğen
Geri