Neler Yeni

150 TL ile Valorant ta Ne Yapabilirim?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar oyuna yeni başladım fakat çok sardı beni cs go'dan geçtim ve parayı hak eden bir oyun oldugunu düşünüyorum ama magaza ya hakim değilim bilgili oyuncular yardımcı olursa çok sevinirim ne yapılabilir en iyi 150 TL ile? :)

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Arkadaşlar oyuna yeni başladım fakat çok sardı beni cs go'dan geçtim ve parayı hak eden bir oyun oldugunu düşünüyorum ama magaza ya hakim değilim bilgili oyuncular yardımcı olursa çok sevinirim ne yapılabilir en iyi 150 TL ile? :)
yani 30 tl falan daha koyup bıçak alabilirsin ama yok ben vandala phantoma istiyorum dersen 70 80 liraya phantom vandal alabilirsin

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Hocam skin videoları izleyin. Ona göre kafanızda bir şeyler canlanır. Ben ASİL koleksiyonu öneriyorum. Hoşuma gidiyor.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Oyun içinden değilde epin olarak vp satın alabilirsin ve battle pass almanı öneririm

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun içinden değilde epin olarak vp satın alabilirsin ve battle pass almanı öneririm
Battle pass olayının olduğunu bilmiyordum oyle bir şey varsa 1 skin almak yerine pass alıp daha fazla hediyeye sahip olmak mantıklısı gibi oda mı aynı fiyat dostum?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bence oyun içi satın almalar çok pahalı deymez diye düşünüyorum ama sen bilirsin.

Coochie Man

80+ Bronze
Şuan asil v2.0 skinleri var alabilirsin çok güzeller phantomu öneririm.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
150 tl ile 1 savaş bileti birde istediğin silah ejder delipop hariç

KirliKill

80+ Silver
Battle pass olayının olduğunu bilmiyordum oyle bir şey varsa 1 skin almak yerine pass alıp daha fazla hediyeye sahip olmak mantıklısı gibi oda mı aynı fiyat dostum?
Daha ucuz ve trendtoldan epin al daha ucuza geliyor :)

Top Bottom