cemtastan2301
80+ Gold
- Bütçe
- 150
Bütçem 100 lira ama 150 liraya kadar çıkabilirim. 1 yıl götürsün yeter, daha sonra değiştireceğim zaten.
Daha farklı bir şey yok mu hocam ?Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha farklı bir şey yok mu hocam ?
Gamenote baya hoşmuş.GameNote KB487L Kablolu Gaming Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
https://www.n11.com/urun/gamebooste...nik-gaming-q-klavye-1579049?magaza=essbilisim (mekanik yazıyor ama ne kadar doğru bilmem foruma bu klavye alınır mı diye sormak lazım)
Redragon K509 Dyaus Rainbow RGB Gaming Klavye
şeklinden beğendiğini seç foruma bu klavye alınır mı diye sorarsın tekrar
az önce yazmıştım bi arkadaşa hepsini kopyala yapıştır yaptım
Yalnız bunun tasarımı çok iyi, gerçekten çok hoşuma gitti.Ben kullanıyorum gayet güzel. Daha iyisi olabilir ama az daha arttırıp.
Tasarımını bende beğeniyorum. Bu fiyattaki klavyelerde genelde sade bir tasarım var ama bu klavyede space tuşuan falan güzel bir sembol gibi bir şey var.Yalnız bunun tasarımı çok iyi, gerçekten çok hoşuma gitti.