150tl ye başka ne istersin? Kendi kendine ses de kassın mı?arkadaş kulaklık alıcak kriterleri şu
kulaküstü olucak
bluteethli olucak
ses kasılabilicek
fiyat performans sağlam bu özelliklerde bide bluteeth sürümü 5.0 dan düşük olmasın önerilerilerinizi bekliyorum.
Oldu paşam, başka ne istersin?arkadaş kulaklık alıcak kriterleri şu
kulaküstü olucak
bluteethli olucak
ses kasılabilicek
fiyat performans sağlam bu özelliklerde bide bluteeth sürümü 5.0 dan düşük olmasın önerilerilerinizi bekliyorum.
Uçuyor krdşm garantisi benim.150tl ye başka ne istersin? Kendi kendine ses de kassın mı?
arkadaş kulaklık alıcak kriterleri şu
kulaküstü olucak
bluteethli olucak
ses kasılabilicek
Çay kahve?
Hem bluetooth hem de ses kasma?
150tl ye başka ne istersin? Kendi kendine ses de kassın mı?
dalga geçicekseniz cevap vermeyin lütfen ciddi ciddi bir şey sormaktayım bütçe buOldu paşam, başka ne istersin?
İMKANSIZ. Bu bütçeye alırsan 1 hafta içinde elinde kalır, bulabiliyorsan bize neden soruyorsun?dalga geçicekseniz cevap vermeyin lütfen ciddi ciddi bir şey sormaktayım bütçe bu
illaha 250 500 TL lik son model olmak zorunda değil iş görücek bir şey arıyor arkadaş kulaklık takma yeri bozuk olduğundan dolayı kablolu kullanamıyor .
böyle bir kulaklık yok.dalga geçicekseniz cevap vermeyin lütfen ciddi ciddi bir şey sormaktayım bütçe bu
illaha 250 500 TL lik son model olmak zorunda değil iş görücek bir şey arıyor arkadaş kulaklık takma yeri bozuk olduğundan dolayı kablolu kullanamıyor .
Bu bütçede kulak içi bir kulaklık bakması daha mantıklı.dalga geçicekseniz cevap vermeyin lütfen ciddi ciddi bir şey sormaktayım bütçe bu
peki tamam illa kulaküstü olmasın ama bakın ses kasıcak ve kablosuz olucak böyle bir şey varmıdır ?Bu bütçede kulak içi bir kulaklık bakması daha mantıklı.
bulamadığım için soruyorum.İMKANSIZ. Bu bütçeye alırsan 1 hafta içinde elinde kalır, bulabiliyorsan bize neden soruyorsun?