Moon Knight
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 445
Bende yaklaşık 3 4 senedir nike koşu ayakkabısı kullanıyorum ama sıkıldım, biraz değişik bir şeyler istiyorum.Ben 5 yıldır nike koşu ayakkabısı kullanıyorum.
Koşu falanda yapmıyorum ama çok rahatlar.
Tipini beğenmedim ve biraz sade kaçıyor.Önder Armour Charged Rogue 3 serisi nasıl?
Pek güzel durmuyor ama tavsiyen için teşekkürler.Nike air monarch iv kullanıyorum ve çok memnunum.
Öneriler için öncelikle teşekkürler, birincinin stoğu yok olduğu yerlerde bile 4K+.dostum almadıysan şiddetle önereceğim 2 ayakkabı var bulabilirsen.
1. adidas rose 773 full kırmızı topuk siyah olan yada full beyaz modeli
2. adidas strutter turuncu-beyaz olanı
istersen ikisininde reelde fotoğrafı var nasıl durduğunu atabilirim.
Hocam basket ayakkabıları zıplamak için filan iyi normal kullanacaksanız spor ayakkabısı almanız daha yararlıdırAklımda Jordan One Take 3 var, arkadaşlarım rahatlığı konusunda falan kafamı çeldi.
Basketbol oynamıyorum sadece rahatlık ve görünüş için alacağım.
Bir ayakkabıya bu kadar verilir mi orasını bilmem ama param var ve bu tarz bir ayakkabı almak istiyorum.
Önerileriniz ve bu ayakkabı hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Rahatlığını tattığım için basketbol ayakkabısı istiyorum, spor ayakkabıdan sıkıldım.Hocam basket ayakkabıları zıplamak için filan iyi normal kullanacaksanız spor ayakkabısı almanız daha yararlıdır
Herkesin ayağında var bu ayakkabı sanırım direkt One Take 3 alıp geçeceğim.Nike air force1 bende yeni aldım mükemmel ve rahat ama daha rahat bir sey istiyorsan koşu ayakkabilarina bak nikenin
harbi lanVay be bu fiyata rx 570'li sistem topluyorduk..
Aga beee simdi ayakkabı bulamıyoruzVay be bu fiyata rx 570'li sistem topluyorduk..