Neler Yeni

1500-2000 Arası Bilgisayar masası

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Deniz

Pikaachu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadar para vermeye gerek yok bu işinizi görür

ölçüleride gayet iyi
Hocam şuan ki kullandığım masam ile aynı ölçülerde 27 inç monitör ses sistemi falan var artık zor sığmaya başladı kasa da aşağıda çok ısındığından yukarı alacağım ekran büyük olduğundan çok yakın oluyor bu ölçüler gene de teşekkür ederim

r4NG3r

80+ Silver
İkeada çok güzel masalar var.Ben 1 sene once felan 700 TL'ye 200x60 almiştim 5 ayakli gayet guzel bir masa ustune kasa+2 monitor+ps4 sigiyor.Suan fiyati artmistir tabii ki ama senin butcendedir muhtemelen
Lagkapten adils adı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Özel yaptır ben yarın akşam fiyat alicam marangoz dan

Pikaachu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkeada çok güzel masalar var.Ben 1 sene once felan 700 TL'ye 200x60 almiştim 5 ayakli gayet guzel bir masa ustune kasa+2 monitor+ps4 sigiyor.Suan fiyati artmistir tabii ki ama senin butcendedir muhtemelen
Lagkapten adils adı
Hocam şimdi baktım da 60 cm gözünüz için kötü olmuyor mu?. Şuan benim de genişlik 60 aşırı göz yoruyor oyun falan oynarken sıkıntı çıkartıyor o mesafeden bide tüm gün evden çalışıyorum nerdeyse tum zamanım pc de geçiyor

Özel yaptır ben yarın akşam fiyat alicam marangoz dan
Hocam öğrenirseniz konuyu bi aydınlatın merak ediyorum acaba ne kadar fiyat çıkartacaklar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam şimdi baktım da 60 cm gözünüz için kötü olmuyor mu?. Şuan benim de genişlik 60 aşırı göz yoruyor oyun falan oynarken sıkıntı çıkartıyor o mesafeden bide tüm gün evden çalışıyorum nerdeyse tum zamanım pc de geçiyor

Hocam öğrenirseniz konuyu bi aydınlatın merak ediyorum acaba ne kadar fiyat çıkartacaklar
Söyle ben sadece MDF levha isticem gri renk 150x65 ölçüde kendim de internetden ayak alicam bakalım ne kadar dicek adam levha ya

r4NG3r

80+ Silver

Hocam bende çok yoğun kullanıyorum ama göz yorgunluğu yaşamadım hiç.Kişiden kişiye degisebilir tabi ben daha once 60 cmden genis bir masa kullanmadigim icin karsilastirma yapamiyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla mantıklı aslında hocam bende bi öğreneyim öyle ne kadar fiyat çıkartacaklar
Zaten ben masa alırken de öyle alıyorum arkadaşlarima da öyle aldırdım hem MDF uzun ömürlü olur sunta iyi değil

Pikaachu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yunus
Hocam bende çok yoğun kullanıyorum ama göz yorgunluğu yaşamadım hiç.Kişiden kişiye degisebilir tabi ben daha once 60 cmden genis bir masa kullanmadigim icin karsilastirma yapamiyorum
Hocam gözüm bozuk yakın girince daha da bulanık olmaya başlıyor bende göz yorgunluğu artıyor 70 göz için iedal olur herhalde

Zaten ben masa alırken de öyle alıyorum arkadaşlarima da öyle aldırdım hem MDF uzun ömürlü olur sunta iyi değil
Doğru valla bari istediğimiz gibi bişi çıkar ortaya böyle

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam gözüm bozuk yakın girince daha da bulanık olmaya başlıyor bende göz yorgunluğu artıyor 70 göz için iedal olur herhalde

Doğru valla bari istediğimiz gibi bişi çıkar ortaya böyle
Ee tabii ki hatta karbon folyo kaplama bile yaparsın internetden alıp 200tl bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,410
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00