1500-2000 arası kablosuz mouse önerisi

Dvl35

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

Yeni bir mouse ihtiyacım var. 1500-2000 arası 2 tane mouse gözüme çarptı.
Throne Repel Pixart Paw 3950 30.000 Dpi - 8.000Hz Makro Yazılım & Ptfe Kaplama 55GR Kablosuz Gaming Mouse (2.4ghz + Bt + Type-C)
Attack Shark X3 Superlıght Kablosuz Oyuncu Mouse PAW3395 (Grıp Tape Hediyeli)

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba hocam bunlardan bağımsız
en üst segmen spk9718 ben satın aldım malzeme kalitesi ve hissiyat olarak çok hoş zaten sensörleri de bilirsin az çok araştırma yaptıysan pixart paw'ın en özellikli sensörü son çıkan sensörü kullanılmış yazılımı da var ürünlerin hoşuma gitti önermek istedim bunları da inceleyip şans verebilirsin istersen

Merhaba hocam bunlardan bağımsız
en üst segmen spk9718 ben satın aldım malzeme kalitesi ve hissiyat olarak çok hoş zaten sensörleri de bilirsin az çok araştırma yaptıysan pixart paw'ın en özellikli sensörü son çıkan sensörü kullanılmış yazılımı da var ürünlerin hoşuma gitti önermek istedim bunları da inceleyip şans verebilirsin istersen
Bu paraya 1000hz alınmaz bence 3200
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,

Yeni bir mouse ihtiyacım var. 1500-2000 arası 2 tane mouse gözüme çarptı.
Throne Repel Pixart Paw 3950 30.000 Dpi - 8.000Hz Makro Yazılım & Ptfe Kaplama 55GR Kablosuz Gaming Mouse (2.4ghz + Bt + Type-C)
Attack Shark X3 Superlıght Kablosuz Oyuncu Mouse PAW3395 (Grıp Tape Hediyeli)

Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Throne malzeme ve mcu olarak
Attack shark mcu olarak sıkıntılı diye biliyorum
Mchose a5 ultra ak bence pembe ve beyaz var stokta pembe çok iyi bence

Buz kaplama olması lazım. Tutuş hissi için güzel oluyor. Mchoae a5 ultra siyah olsaydı onu tercih edecektim. Bakalım ne alabileceğiz. Güzel bir cihaz bulamadık. İndirimler bitmeden bir cihaz bulabilirsek süper olur.

Bu paraya 1000hz alınmaz bence 3200
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Throne malzeme ve mcu olarak
Attack shark mcu olarak sıkıntılı diye biliyorum
Mchose a5 ultra ak bence pembe ve beyaz var stokta pembe çok iyi bence
Valla ben linkleri atarken fiyatlar uygundu indirim falan vardı haklısın şu anda bu paraya alınmaz ama hepsiburadada N11'de falan evnia mouse yazınca oralarda da listelenmiş satılıyor ordaki fiyatları fena değil gibi şu anda

ATK Dragonfly A9 PLUS daha yeni aldım bugün elime ulaşacak indirimdeydi hatta 1.5k falan fiyatı bataryası 500mah sensör iyi.

Güncel mouse'um rival 110 nerden baksan 6 yılı falan var hala çalışıyor sadece sensör kendi kendine kayıyor arada almasam da olurdu :D
Hahahahaha emekli etmeyi bilmek lazım bence
Bende de claws var spinout mu derain scroll kendi kendine çevirme mi dersin ne ararsan var değişmem lazım artık

Geri